Στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κικης Φιλίππου
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ζούμε σε άλλη κατάσταση και δεν βλέπουμε τα πράγματα με τον ποδοσφαιρικό φακό με βάση τα νέα δεδομένα και σφυρίζουμε αδιάφορα. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ μας ανέφερε πως από ένα μικρό ποσοστό που έχουν να παίρνουν τα σωματεία που πάει στις παλιές υποχρεώσεις. 135.000 ευρώ έμειναν να μοιραστούμε οι ομάδες. Ούτε αντίδερο δεν θα πιάσουμε. Τρέχουμε να βρούμε παίκτες, προπονητές και δεν βλέπουμε τα μεγάλα προβλήματα που μας τρέχουν από πίσω. Έχει δίκαιο ο κόσμος και φωνάζει. Τα σωματεία πως έχουν βοηθηθεί; Ποια είναι η προσφορά τους και τί δίνουν; Δεν βλέπουμε ότι κλείνουν σωματεία; Αυτό δείχνει πιο θα είναι το μέλλον μας. Επίσης, η Εθνική μας είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε το Λουξεμβούργο. Αυτά έπρεπε να μας προβληματίσουν, κυρίως εμάς τους παράγοντες. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν θα κάνει αθλητικό κέντρο η Ομοσπονδία αν δεν έχεις παίκτες. Για να μαζεύονται εκεί 3 φορές τον χρόνο; Τα γήπεδά μας και θα το δείτε σύντομα, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Η Αρχή Σταδίων δεν θα έρθει να βάλει το κεφάλι της κάτω όσον αφορά την καταλληλότητα. Δέχονται πιέσεις εκεί στην Αρχή για να δοθούν οι άδειες. Κάνουμε ππατσιαρίσματα για να περάσουμε», είπε.
Και συνέχισε: «Δεν βλέπουμε τα μεγάλα προβλήματα και ασχολούμαστε με τα μεταγραφικά, για τις τιμωρίες για τους Κύπριους παίκτες τη στιγμή που κάποιοι δεν τους ενδιαφέρει αν θα πληρώσουν 10.000 ευρώ. Πρέπει να δίνονται κίνητρα. Για την περσινή σεζόν άκουσα πως δεν θα δώσουν γρόσι, αλλά τα προστίματα τα παίρνουμε. Έχουμε ένα προϊόν που δεν το προστατεύουμε οι ίδιοι.
Για τη φορολογία: «Έχουμε υποχρέωση να πληρώνουμε, όμως έχει υποχρέωση και το κράτος να βοηθήσει και τα σωματεία να παίρνουν τα λεφτά που δικαιούνται. Από το 3% με το στοίχημα, θα πηγαίνουν όλα στις υποχρεώσεις των σωματείων. Πάνω από τα μισά που φαίνεται πως χρωστούν τα σωματεία είναι χρεώσεις και πέναλτι. Δεν μπορεί με αυτά τα λεφτά από το στοίχημα να πληρώνεται η Επιτροπή Δεοντολογίας»
Για το θέμα μετακίνησης φιλάθλων: «Με τον Σπύρο Νεοφυτίδη κατά καιρούς δεν τα βρίσκουμε, όμως τον πήρα για να του δώσω συγχαρητήρια γιατί σε πολλά που λέει έχει δίκαιο. Περάσαμε οικονομική κρίση, κορωνοϊό και άλλα. Τα μικρομεσαία σωματεία θα κλείσουν γιατί το 1/8 του προϋπολογισμού τους βασίζεται στα λεφτά από τα εισιτήρια. Οι μεγάλες ομάδες δεν έχασαν κάτι, αύξησαν και τα εισιτήρια. Απλά δεν μπορούσαν να έρθουν στα εκτός έδρας και τα βλέπουν από την τηλεόραση».
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/05 @ 13:37
Ο παλαίμαχος άσος του Εθνικού Άχνας, Χριστάκης Πογιατζής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet.
27/05 @ 10:24
Ο παλαίμαχος άσος του Εθνικού Άχνας, Χριστάκης Πογιατζής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet.
27/05 @ 10:12
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, με αφορμή την κοινή ανακοίνωση των τεσσάρων ομάδων για το θέμα των οφειλών προς το Κράτος.
24/05 @ 12:12
Ο Χρίστος Πογιατζης θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «Ball Boyz» την Κυριακή 25 Μαΐου στις 21:15.
21/05 @ 13:51
Η ανακοίνωση.
21/05 @ 10:00
Ο Κίκης Φιλίππου με δηλώσεις του στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ, επιβεβαίωσε ότι νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ούγκο Μάρτινς
BEST OF THEMASPORTS