Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας, Ανδρέας Αζάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τη χθεσινή πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και για τα μεταγραφικά
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
Για τη χθεσινή συνάντηση: «Έγινε μια πρώτη επαφή προπονητών, ποδοσφαιριστών, διοίκησης και προσωπικού. Ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους είπε τα αυτονόητα για εμάς, ότι όλοι θα πληρώνονται στην ώρα τους, ότι θα βρίσκεται πάντα σε όλους δίπλα τους, ώστε να κυλήσει η προετοιμασία που αρχίζει αύριο και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σερβία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Θα δώσουμε 2-3 φιλικά, με την επιστροφή μας θα δώσουμε άλλα δύο ΕΝΠ και με τελευταίο με τον Απόλλωνα στις 17 Αυγούστου».
Για τα μεταγραφικά: «Χότσκο, Στογιάνοβιτς, Μίγιανιτς, Σέκουλιτς, Κβίτβια και οι τερματοφύλακες Γιεντές και Ντίμοφ. Αναλόγως με τι θα ζητήσει ο προπονητής θα γίνουν και άλλες κινήσεις ενίσχυσης. Στόχος είναι να πάμε στη Σερβία με ολοκληρωμένο ρόστερ. Έχουμε κρατήσαμε τον βασικό μας κορμό και πήραμε και Κύπριους παίκτες».
Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού αγώνα που διεξήχθη στην TSC Arena στη Σερβία ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Πάφος FC, για τον Β' προκριματικό του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/07 @ 13:10
Η Καρμιώτισσα πήρε καλό χρήμα για τον Γιούση και έπεται συνέχεια
30/07 @ 09:48
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι μεταγραφές στην Λάρισα.
24/07 @ 13:46
Η ανακοίνωση της Καρμιώτισσας.
22/07 @ 12:59
Ο Χρήστος Γιούσης, αποφάσισε να μείνει στην Καρμιώτισσα, αν και η ομάδα θα παίζει στην Β’ κατηγορία. Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός, υπέγραψε νέο συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια.
16/07 @ 18:00
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Καρμιώτισσα, ενημερώνει ότι ο νεαρός διεθνής τερματοφύλακας, Ανδρέας Βιολάρης, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
09/07 @ 12:13
Η Καρμιώτισσα ανακοίνωσε την πώληση του Επασί στην Ντιναμό Βουκουρεστίου
BEST OF THEMASPORTS