Στη φυλακή οδηγείται ο 27χρονος που καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα από το Εφετείο για τον θάνατο του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου, ύστερα από οπαδικό επεισόδιο, τον Απρίλιο του 2017, στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 27χρονος -καταδικασθείς σε συνολική ποινή κάθειρξης 5 ετών και 3 μηνών για θανατηφόρα έκθεση κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού- δεν παρέστη στην εφετειακή δίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως ανέφερε ο δικηγόρος που τον εκπροσώπησε. Κατά συνέπεια μετά την εκ νέου καταδίκη του εθεωρείτο φυγόποινος και ξεκίνησαν έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Δύο 24ωρα αργότερα και συγκεκριμένα χθες το βράδυ, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Για την υπόθεση καταδικάστηκε με την ίδια ποινή κι ένας 26χρονος και πήρε ήδη το δρόμο για τη φυλακή προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Οι δύο νεαροί παρέμεναν προφυλακισμένοι μέχρι το πρωτόδικο δικαστήριο, αλλά μετά την αρχική καταδίκη τους (κάθειρξη 9 ετών και 8 μηνών) είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενόψει του Εφετείου.

Η αναγνώριση δεύτερου ελαφρυντικού (αυτό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, εκτός από την μετεφηβική ηλικία που τους είχε αναγνωριστεί ήδη από τον πρώτο βαθμό) σε συνδυασμό με το μειωμένο πλαίσιο ποινών που ισχύει με τις αλλαγές του Ποινικού Κώδικα, οδήγησαν τώρα το Εφετείο σε χαμηλότερη ποινή.

 

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής-ThemaSports
06/07 @ 19:54

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής

Χωρίς τα βασικά φορ, εξτρέμ, χαφ και μπακ ο βαρύς Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση όπως και στο προηγούμενο φιλικό και η Μπραουνσβάιγκ τον νίκησε με 1-0.

Η απροσεξία και τα… μποφόρ οδήγησαν την ΑΕΚ σε φιλική ήττα (4-1), από την Κλαμπ Μπριζ -ThemaSports
06/07 @ 17:37

Η απροσεξία και τα… μποφόρ οδήγησαν την ΑΕΚ σε φιλική ήττα (4-1), από την Κλαμπ Μπριζ

Σε μία φιλική αναμέτρηση 120 λεπτών, που πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο… αέρας, η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Κλαμπ Μπριζ (06/07, 4-1). Το ανεπίσημο ντεμπούτο του πραγματοποίησε κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η Ένωση εξετάζει και το ενδεχόμενο δανεισμού του Κορέα, σύμφωνα με το Sky Sport Italia-ThemaSports
06/07 @ 15:49

Η Ένωση εξετάζει και το ενδεχόμενο δανεισμού του Κορέα, σύμφωνα με το Sky Sport Italia

Ο Χοακίν Κορέα φαίνεται πως είναι για την ΑΕΚ ο μεγαλύτερος μεταγραφικός της πόθος για την επίθεση, με τους Ιταλούς και συγκεκριμένα το Sky Sport να αναφέρουν σε σημερινό τους δημοσίευμα ότι μία από τις φόρμουλες απόκτησης του Αργεντινού είναι δανεισμός.

Αυτά ισχύουν με Τσέριν και Σπόραρ: Οι ενδιαφερόμενες, η προεδρική επιθυμία και τα 1.5 εκατ. ευρώ-ThemaSports
06/07 @ 13:26

Αυτά ισχύουν με Τσέριν και Σπόραρ: Οι ενδιαφερόμενες, η προεδρική επιθυμία και τα 1.5 εκατ. ευρώ

Δεδομένα στο στόχαστρο των Μπολόνια και Ουντινέζε βρίσκεται ο Άνταμ Τσέριν, με ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε ο Σλοβένος μέσος του Παναθηναϊκού να αποτελέσει και μεταγραφική προτεραιότητά τους. Κάτι που αποτελεί για την Σλόβαν ο Άντραζ Σπόραρ. Πόσα ακριβώς είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στους «πράσινους» οι πρωταθλητές Σλοβακίας.

Υπογράφει ο Κεντζιόρα, ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Ολλανδίας-ThemaSports
06/07 @ 12:48

Υπογράφει ο Κεντζιόρα, ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Ολλανδίας

Λευκός καπνός για τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Τόμας Κεντζιόρα, καθώς ο Πολωνός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά για 2+1 χρόνια και να ενσωματωθεί από σήμερα (06/07) στην προετοιμασία της Ολλανδίας.

Οριστική η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Περέιρα-ThemaSports
06/07 @ 12:17

Οριστική η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Περέιρα

Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τον Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος έρχεται για δύο χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ