Τη νέα του μπασκετική «στέγη» στο NBA βρήκε ο Σάσα Βεζένκοφ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Βούλγαρος φόργουορντ παραχωρήθηκε με ανταλλαγή μαζί με τον Ντέιβιον Μίτσελ από τους Σακραμέντο Κινγκς στους Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι έδωσαν ως αντάλλαγμα στους «βασιλιάδες» τον Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς.

Ο Βεζένκοφ ήταν δυσαρεστημένος από τον ρόλο τους στους Κινγκς, με τους οποίους είχε γι' ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Πλέον, αυτό μεταφέρεται στην ομάδα του Καναδά, την οποία μάλιστα προπονεί ο πρώτος Ευρωπαίος head coach στην ιστορία της λίγκας, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ράπτορς είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία rebuilding, καθώς τερμάτισε την περασμένη σεζόν στη 12η θέση της Ανατολής και έδωσε τον κορυφαίο παίκτη της, Πασκάλ Σιάκαμ, με ανταλλαγή στους Πέισερς. Πάντως, οι Καναδοί είναι αρκετά γεμάτοι στα φόργουορντ, με παίκτες όπως ο Σκότι Μπαρνς, ο Κέλι Ολίνικ και ο Κρις Μπουσέρ.

Μένει να φανεί αν οι Ράπτορς έχουν σκοπό να διατηρήσουν τον Βεζένκοφ στο δυναμικό τους, ή αν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσουν σε κάποιο πακέτο για άλλη ανταλλαγή. Στην ρούκι του σεζόν ο 29χρονος φόργουορντ είχε 5,4 πόντους (37,5% στα τρίποντα) και 2,3 ριμπάουντ σε 12,2 λεπτά κατά μέσο όρο παίζοντας σε συνολικά 42 αναμετρήσεις.

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρεπόρτερ Ράπτορς: «Ψευδή τα δημοσιεύματα για Βεζένκοφ - Τον υπολογίζουν κανονικά στο Τορόντο»-ThemaSports
29/06 @ 18:48

Ρεπόρτερ Ράπτορς: «Ψευδή τα δημοσιεύματα για Βεζένκοφ - Τον υπολογίζουν κανονικά στο Τορόντο»

Σύμφωνα με ρεπόρτερ των Ράπτορς στο μεγαλύτερο καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο, τα δημοσιεύματα σχετικά με Σάσα Βεζένκοφ και Ολυμπιακό είναι ψευδή, αφού υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα του Τορόντο.

«Βόμβα» από το Sportando: «Κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ!»  -ThemaSports
29/06 @ 15:42

«Βόμβα» από το Sportando: «Κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ!»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σάσα Βεζένκοφ είναι κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!

Σκέφτονται να κινηθούν για Κλέι Τόμπσον οι Μάβερικς!-ThemaSports
29/06 @ 00:02

Σκέφτονται να κινηθούν για Κλέι Τόμπσον οι Μάβερικς!

Οι Ντάλας Μάβερικς έφτασαν την περασμένη σεζόν στους τελικούς του NBA, πριν ηττηθούν από τους Σέλτικς. Αυτό, φαίνεται, ήταν όμως το... ορεκτικό, αφού ετοιμάζονται να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, ώστε να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου στην επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Τα δεδομένα για Βεζένκοφ: Τι σημαίνει η ανταλλαγή του στους Ράπτορς-ThemaSports
28/06 @ 08:05

Τα δεδομένα για Βεζένκοφ: Τι σημαίνει η ανταλλαγή του στους Ράπτορς

Ο Σάσα Βεζένκοφ έγινε ανταλλαγή στους Τορόντο Ράπτορς και το sport-fm.gr παρουσιάζει τα δεδομένα όσον αφορά το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ.

«Ετοιμάζεται για opt-out ο Λεμπρόν»-ThemaSports
21/06 @ 18:34

«Ετοιμάζεται για opt-out ο Λεμπρόν»

Δημοσιεύματα στην Αμερική θέλουν τον all star παίκτη να κάνει χρήση του opt-out και να παραμένει στην ομάδα με νέο συμβόλαιο.

Έχει προτάσεις από το ΝΒΑ ο Χεζόνια!-ThemaSports
20/06 @ 20:20

Έχει προτάσεις από το ΝΒΑ ο Χεζόνια!

Το… θρίλερ με τον Μάριο Χεζόνια καλά κρατεί, καθώς η παρουσία του στην Ευρώπη δεν είναι δεδομένη! Έπειτα από ένα μεγάλο σίριαλ που κράτησε μήνες, ο Κροάτης φόργουορντ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ