Ο Αντρέ Ραμάλιο μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν και έχει κινητοποιήσει ομάδες της Βραζιλίας για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με δημοσίευμα από τη χώρα της σάμπα να βάζει πάντως στο παιχνίδι της απόκτησής του και την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα τρία τελευταία χρόνια βρήκαν τον Αντρέ Ραμάλιο να βγάζει το ψωμί του στην Eredivisie με τα χρώματα της Αϊντχόφεν, έχοντας αγωνιστεί προηγουμένως σε Ζάλτσμπουργκ, Μάιντς και Λεβερκούζεν, ωστόσο μένει ελεύθερος από την PSV και το γεγονός αυτό έχει φέρει κοντά του αρκετούς μνηστήρες.

Ένα από τα κλαμπ που ενδιαφέρονται αποδεδειγμένα για τον 32χρονό Βραζιλιάνο σέντερ μπακ (1.82μ.) είναι η ομάδα της πατρίδας του, η Μποταφόγκο, ωστόσο δεν είναι η μόνη που τον παρακολουθεί, με βραζιλιάνικα μέσα να αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται επίσης στο ραντάρ της Παλμέιρας αλλά και της ΑΕΚ, και πως δεν αποκλείεται να του γίνει σύντομα πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη σεζόν ο έμπειρος στόπερ συμπλήρωσε 46 συμμετοχές με τη φανέλα της Αϊντχόφεν σε όλες τις διοργανώσεις (33 για το πρωτάθλημα) ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και το καλοκαίρι του 2023 για την ΑΕΚ, αλλά να υπάρχει διάψευση του ενδιαφέροντος από τους κιτρινόμαυρους.

Πηγή: Sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σενάρια για συμφωνία με Αλ Χολούντ για Σαμάτα!-ThemaSports
30/06 @ 10:39

Σενάρια για συμφωνία με Αλ Χολούντ για Σαμάτα!

Σε συμφωνία με την Αλ Χολούντ της Σαουδικής Αραβίας φέρνουν τον ΠΑΟΚ δημοσιεύματα από Αφρική και Αραβία για την παραχώρηση του Αλί Σαμάτα!

Σε πολύ καλό δρόμο η υπόθεση Στρακόσα-ThemaSports
30/06 @ 08:40

Σε πολύ καλό δρόμο η υπόθεση Στρακόσα

Μεγάλη είναι η αισιοδοξία στην ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής με τον Αλβανό τερματοφύλακα Θωμά Στρακόσα. Στο προσκήνιο πλέον οι συζητήσεις με την Μπρέντφορντ.

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με... 14άρα για τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
29/06 @ 20:56

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με... 14άρα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός... ξεμούδιασε από τις συνεχόμενες προπονήσεις επί αυστριακού εδάφους, κερδίζοντας πολύ εύκολα με 14-0 την ερασιτεχνική Χάους Εμ Ίνσταλ. Κορυφαίοι οι Τζούρισιτς και Νίκας, έδωσε χρόνο σε όλους ο Αλόνσο.

«Είπε όχι στα 4 εκατ. του Παναθηναϊκού για Παβόν η Γκρέμιο»-ThemaSports
29/06 @ 16:07

«Είπε όχι στα 4 εκατ. του Παναθηναϊκού για Παβόν η Γκρέμιο»

Ρεπορτάζ στη Βραζιλία αναφέρει ότι η Γκρέμιο απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων, για την παραχώρηση του Κριστιάν Παβόν.

Ολυμπιακός: Η πρώτη φιλική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» θα είναι με τον Άγιαξ-ThemaSports
29/06 @ 15:45

Ολυμπιακός: Η πρώτη φιλική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» θα είναι με τον Άγιαξ

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας που θα δώσει ο Ολυμπιακός επί Ολλανδικού εδάφους, θα είναι ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ, απέναντι στον Άγιαξ.

«Νέα πρόταση στον Ελ Κααμπί, η πρώτη απορρίφθηκε»-ThemaSports
29/06 @ 12:23

«Νέα πρόταση στον Ελ Κααμπί, η πρώτη απορρίφθηκε»

Για νέα, βελτιωμένη, πρόταση του Ολυμπιακού στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί μιλούν στην Τουρκία. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ