Ο αποκλεισμός στη φάση των ομίλων του Euro 2024 δεν αλλάζει τον προγραμματισμό της εθνικής Κροατίας, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του πως ο Ζλάτκο Ντάλιτς θα παραμείνει στο πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ισοπαλία (1-1) στο φινάλε του αγώνα με την Ιταλία κράτησε την Κροατία στους 2 βαθμούς μετά από τη συμπλήρωση τριών αγωνιστικών στον 2ο όμιλο του Euro 2024 και το γεγονός αυτό αποδείχτηκε καταστροφικό, με την "χρβάτσκα" να μένει εκτός συνέχειας και να εξακολουθεί να μην έχει νίκη σε νοκ-άουτ αγώνα της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Παρά την αποτυχία της όμως να βρεθεί στη φάση των "16" και να κυνηγήσει κάποια διάκριση, η δευτεραθλήτρια κόσμου το 2018 και ημιφιναλίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 δεν έχει διάθεση να αλλάξει ρότα, με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να βρίσκεται στο τιμόνι της από το 2017 και να παραμένει στο πόστο του και μετά από την περιπέτεια στα γήπεδα της Γερμανίας.

Την είδηση αυτή έδωσε ο πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μάριγιαν Κρούστιτς, ο οποίος σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του ανέφερε μεταξύ άλλων:

 

"Είναι ο προπονητής και θα παραμείνει ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κροατίας. Μιλήσαμε και σφίξαμε τα χέρια. Θα μείνει, σας το λέω αποκλειστικά".

Όσον αφορά δε στο αν θα συνεχίσει στην εθνική ομάδα ο 39χρονος Λούκα Μόντριτς ή θα τερματίσει την καριέρα του σε εθνικό επίπεδο, σημείωσε: "Ελπίζω ότι θα μείνει ο Λούκα και ότι θα συνεχίσει να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο Nations League και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εκείνος θα αποφασίσει όμως. Πιστεύω ότι θα μείνει και θα ήθελα να συμβεί αυτό".

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισπανία-Γεωργία: Ταυρομάχοι και σταυροφόροι για μια θέση στους «8»-ThemaSports
30/06 @ 09:50

Ισπανία-Γεωργία: Ταυρομάχοι και σταυροφόροι για μια θέση στους «8»

Τα νοκ άουτ του Euro 2024 συνεχίζονται με μια «μάχη» ανάμεσα σε... Δαυίδ και Γολιάθ!

Αγγλία-Σλοβακία: Πρόκριση για το φαβορί ή τεράστια έκπληξη;-ThemaSports
30/06 @ 09:17

Αγγλία-Σλοβακία: Πρόκριση για το φαβορί ή τεράστια έκπληξη;

Με πλήρη δράση συνεχίζονται τα νοκ άουτ του Euro 2024, καθώς ένα ακόμη από τα φαβορί της διοργάνωσης μπαίνει στο «παιχνίδι».

Συνέβη ξανά: Η ιδιαίτερη παράδοση που «παρέσυρε» και την Ιταλία!-ThemaSports
29/06 @ 23:05

Συνέβη ξανά: Η ιδιαίτερη παράδοση που «παρέσυρε» και την Ιταλία!

Η Ιταλία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EURO 2024 με κατεβασμένα τα χέρια χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση των Ελβετών, δίνοντας έτσι συνέχεια σε μια αρνητική παράδοση που θέλει την κάτοχο του τροπαίου να αποκλείεται στη φάση των «16».

Εκνευρισμένος ο Ντοναρούμα με τον αποκλεισμό της Ιταλίας: «Ήμασταν… τραγικοί, αυτή είναι η αλήθεια!»-ThemaSports
29/06 @ 21:50

Εκνευρισμένος ο Ντοναρούμα με τον αποκλεισμό της Ιταλίας: «Ήμασταν… τραγικοί, αυτή είναι η αλήθεια!»

Απόλυτα εκνευρισμένος και δυσαρεστημένος ο Τζίτζι Ντοναρούμα, λίγα λεπτά μετά το φινάλε της συνάντησης της Ελβετίας με την Ιταλία!

«Σίγουρα χάρηκαν οι Ιταλοί»; Η υποτίμηση της Ελβετίας είναι «αδίκημα» και… τιμωρείται!-ThemaSports
29/06 @ 16:09

«Σίγουρα χάρηκαν οι Ιταλοί»; Η υποτίμηση της Ελβετίας είναι «αδίκημα» και… τιμωρείται!

Η «μοίρα» έφερε αντιμέτωπες την Ιταλία και την Ελβετία για τη φάση των «16» του EURO 2024. Θα έπρεπε όμως οι «ατζούρι» να χαρούν, που θα έχουν την ομάδα του Μουράτ Γιακίν για αντίπαλο;

«Βλέπει Σμάιχελ και… τρέμει η Γερμανία»: Ο Κάσπερ θέλει να είναι ο φύλακας «άγγελος» της Δανίας, όπως ο πατέρας του το 1992! -ThemaSports
29/06 @ 16:09

«Βλέπει Σμάιχελ και… τρέμει η Γερμανία»: Ο Κάσπερ θέλει να είναι ο φύλακας «άγγελος» της Δανίας, όπως ο πατέρας του το 1992!

Γερμανία και Δανία έρχονται αντιμέτωπες (29/06, 22:00) στην δεύτερη χρονικά αναμέτρηση για τους «16» του EURO 2024. Αρχηγός των Σκανδιναβών είναι φυσικά ο Κάσπερ Σμάιχελ, που θέλει να ηγηθεί της ομάδας του, όπως έκανε ο πατέρας του στο μακρινό 1992!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ