Γιάννης Ιωάννου

Μία ακόμα ευκαιρία για το... άλμα στην καριέρα του θα έχει ο Μάριος Ηλία μετά τη μεταγραφή του στην κυπελλούχο Πάφος FC.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στα 28 του χρόνια πλέον, ο Κύπριος διεθνής επιθετικός ψάχνει εκείνο το... «ξεπέταγμα» που κυνήγησε σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφερε.

Η Πάφος του δίνει την ευκαιρία και από αυτόν εξαρτάται αν θα την «αρπάξει απ' τα μαλλιά», σε μία ομάδα που έκανε... άλματα τα τελευταία χρόνια και έχει πλέον πολύ ψηλό «ταβάνι» και στόχους.

Σίγουρα το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού δεν θα είναι... πρώτο βιολί όπως ήταν πάντα στον Εθνικό, αλλά θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να του εμπιστευτεί ο Καρσέδο φανέλα βασικού, σε ένα ρόστερ με τρομερή ποιότητα και ανταγωνισμό.

Ο Μάριος Ηλία πάντως, έδειξε αρκετές φορές, ότι είναι παίκτης ψυχολογίας. Αν του δείξει εμπιστοσύνη ο Καρσέδο και ο ίδιος δεν έχει την πίεση, αλλά και την... γκαντεμιά που είχε στο σκοράρισμα όταν έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ, μπορεί να προσφέρει πολλά. Όλοι θυμόμαστε επίσης ότι πέρσι, ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, προέκυψε το ενδιαφέρον της Ομόνοιας τον Σεπτέμβριο και ήταν ξεκάθαρο ότι επηρεάστηκε αρνητικά η ψυχολογία του όταν δεν έγινε το deal και του πήρε αρκετό χρόνο για να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.

Από εκεί και πέρα, η Πάφος (και) με αυτή την κίνηση της, δείχνει ότι δεν ήταν... «κούφια λόγια» τα περί ενίσχυσης του Κυπριακού στοιχείου στην ομάδα, αφού οι Νεόφυτος Μιχαήλ, Κώστας Πηλέας και Μάριος Ηλία, είναι ποδοσφαιριστές έτοιμοι για να διεκδικήσουν θέση βασικού και να συμβάλουν κι αυτοί στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων για τη νέα περίοδο.

Είναι πιθανό να γίνουν ακόμα 1-2 τέτοιες στοχευμένες κινήσεις από την εγχώρια αγορά για γηγενή παίκτη...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να μειώσει αισθητά το... ποσοστό «αστοχίας» στον μεταγραφικό σχεδιασμό-ThemaSports
26/06 @ 22:05

Να μειώσει αισθητά το... ποσοστό «αστοχίας» στον μεταγραφικό σχεδιασμό

Όλα δείχνουν ότι μόνο... δύο από τους ξένους και κοινοτικούς παίκτες που είχε η ΑΕΛ στον Κατάλογο Α της περσινής σεζόν θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας περιόδου (2024-2025), ο Μεντόγεβιτς και ο Ντε Λούκας, αφού ο Μίντσεφ, ο... τρίτος της παρέας που «επιβίωσε», θα αποχωρήσει με μεταγραφή!

Δύο φιλικά που προσφέρονται για το 2/2 και ψυχολογικό... μπουστάρισμα ενόψει Nations League-ThemaSports
01/06 @ 00:10

Δύο φιλικά που προσφέρονται για το 2/2 και ψυχολογικό... μπουστάρισμα ενόψει Nations League

Σε ρυθμούς... φιλικών αγώνων θα μπει η Εθνική Κύπρου των Ανδρών τις επόμενες ημέρες, αφού θα προετοιμαστεί για τα δύο φιλικά του Ιουνίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ