Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Άλκης Χριστοφή με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media..

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Αγαπημένο μου ποδόσφαιρο ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσα μου πρόσφερες χαρές, λύπες, διακρίσεις,  απογοητεύσεις και αλλά πολλά. Πάντα ήσουν το φάρμακο για όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζα στην ζωή μου. Μέσα από αυτό το ταξίδι είχα την τιμή να αγωνιστώ σε 3 ομάδες. Ένα ευχαριστώ στην Ομόνοια Λευκωσίας από όπου ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και μου έδωσε τα εφόδια και την παιδεία για να μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό τον δύσκολο και απαιτητικό χώρο.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Καρμιώτισσας όπου εκεί πέρασα 12 φανταστικά χρόνια. Κατά την 12ετη μου παρουσία στην ομάδα της Καρμιώτισσας  έδωσα τα πάντα. Μέσα από την πορεία μου από την 4τη κατηγορία μέχρι και την 1η κατηγορία γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και τους ευχαριστώ όλους ξεχωριστά. Είχα την τιμή  να ηγηθώ αυτής της ομάδας και μέσα από αυτό το περιβραχιόνιο να εκπροσωπήσω όλα αυτά τα παιδιά  που ξεκινήσαμε μαζί το όνειρο να δούμε την Καρμιώτισσα στην πρώτη κατηγορία. Γιατί μέσα από «σκληρή» δουλειά όλα είναι εφικτά. Επίσης ένα ευχαριστώ στην ομάδα της ΑΕΖ όπου αγωνιστικά το τελευταίο μου χρόνο και οι άνθρωποι εκεί με σεβάστηκαν όσο κανείς.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου οι οποίοι από τα πρώτα μου βήματα μέχρι και σήμερα με συνόδευαν και στήριζαν σε κάθε γήπεδο. Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην γυναίκα μου  που θυσίασε τόσα πολλά για να καταφέρω να κάνω εγώ αυτό που τόσο αγαπώ».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλησιάζει ο Kvirkvia...-ThemaSports
18/06 @ 13:52

Πλησιάζει ο Kvirkvia...

Ο 28χρονος (14/06/1996) Γεωργιανός ακραίος επιθετικός Mate Kvirkvia, ο οποίοςτα τελευταία δύο χρόνια ήταν Kapaz PFK... πλησιάζει στην Καρμιώτισσα.

Κυπριακός εμβολιασμός με Χριστοδούλου! -ThemaSports
17/06 @ 20:00

Κυπριακός εμβολιασμός με Χριστοδούλου!

Στην Καρμιώτισσα θα συνεχίζει την καριέρα του ο Μιχάλης Χριστοδούλου.

Η Erima θα ντύνει την Καρμιώτισσα-ThemaSports
12/06 @ 17:08

Η Erima θα ντύνει την Καρμιώτισσα

Η Καρμιώτισσα ενημέρωσε ότι από τη νέα σεζόν θα ντύνει την ομάδα η Γερμανική εταιρεία Erima.

Ντεμπούτο με ασίστ -ThemaSports
11/06 @ 21:04

Ντεμπούτο με ασίστ

Ντεμπούτο και ασιστ για τον Ανδρέα Κατσαντώνη με την Εθνική.

Βαλμπουενά / Κύπρος-ThemaSports
10/06 @ 18:21

Βαλμπουενά / Κύπρος

Λέτε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Κύπρο ο Ματιέ Βαλμπουενά;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ