Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο υπεύθυνος γραφείου τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για Κορέια: «Ο Κορέια είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Είναι πλέον μέλος του Άρη. Παίκτης εγνωσμένης αξίας που προσθέτει ποιότητα και εμπειρία. Θεωρούμε πως θα μας βοηθήσει πολύ τη νέα σεζόν».

Ότι δεν παίρνει θεση στον κατάλογο Α: «Επαιξε και αυτό το ρόλο του. Εν ενεργεία διεθνής με την Κύπρο ο Κορέια».

Για Ουρόσεβιτς και ότι πλέον είναι πολύ δυνατός αριστερά ο Άρης: «Η αλήθειά είναι ότι δεν έχουμε κάποια επίσημη η ανεπίσημη επαφή για τον ποδοσφαιριστή. Ο Ουρόσεβιτς υπολογίζεται κανονικά. Βεβαίως, την περσινή σεζόν έπαιξε κυρίως ως στόπερ, αλλά θεωρώ πως θα έχουμε ένα από τα πιο δυνατά άκρα στα αριστερά με Κορέια και Καζού».

Για Σουμάνσκι ότι πωλήθηκε για 1,500,000 ευρώ: «Αυτό ίσως να είναι και το κλειδί. Πρόκειται για ένα πολύ νεαρό ποδοσφαιριστή, 19 ετών. Τον γνωρίζουν στη Ρωσία, ήρθε πολύ νεαρός στη χώρα μας. Έγινε διεθνής με την ανδρών όταν ήταν στον Άρη. Οι Ρώσοι τον γνώριζαν και δαπάνησαν το ποσό του 1,500,000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους Ο Σουμάνσκι δεν παίρνει θέση ξένου στη Ρωσία και έπαιξε και αυτό το ρόλο του».

«Είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για μας. Από τις πωλήσεις μας τον τελευταίο χρόνο πήραμε κοντά στα έξι εκατομμύρια. Μπάντζι πέρσι το καλοκαίρι, Μπαμπίκα, Σόκε και Σουμάνσκι», πρόσθεσε.

Για τις επόμενες προσθήκες: «Θα γίνει ενίσχυση στην αμυντική γραμμή και στη γραμμή κρούσης. Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε να βλέπουμε δεξιά αριστερά για νεαρούς παίκτες που έχουν προοπτική εξέλιξης».

Για Κβιλιτάια: «Όταν έχουμε κάτι θα ανακοινώσουμε».

Αν η προσπάθεια ενίσχυσης στην άμυνα αφορά στόπερ: «Για κεντρικό αμυντικό ναι».

Αν θα αποκτηθεί αντί-Σόκε: «Έχουμε αρκετές επιλογές στο κέντρο. Είναι και ο Άλεξ Σαρφό που επιστρέφει από το δανεισμό του. Έχουμε αρκετούς παίκτες εκεί. Εάν στην πορεία θεωρήσουμε πως πρέπει να προχωρήσουμε σε επιπρόσθετη ενίσχυση, σε κάποια θέση, θα το πράξουμε».

Για την προετοιμασία: «Οι ποδοσφαιριστές ήδη μπήκαν στη διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων, θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, Σάββατο η πρώτη προπόνηση. Δευτέρα θα αναχωρήσει η αποστολή για Λετονία, όπου θα μείνουμε για τρεις βδομάδες. Στην πορεία θα πάμε στην Αυστρία, όπου θα δοθούν φιλικά παιχνίδια».

Δεν θα δωθούν φιλικά στη Λετονία: «Θεωρώ ότι θα δώσουμε φιλικά, αλλά τα δυνατά θα είναι στην Αυστρία».

Για το θέμα με ΑΕΚ και Μιλίτσεβιτς: «Απ’ τη στιγμή που βγήκαμε επίσημα με ανακοίνωση, είπαμε πως δεν θα ξανατοποθετηθούμε επίσημα. Νομίζω ήταν ξεκάθαρη η ανακοίνωση μας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενσωματώθηκαν ακόμη τρεις στη Λετονία-ThemaSports
27/06 @ 20:28

Ενσωματώθηκαν ακόμη τρεις στη Λετονία

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης  των μυϊκών ομάδων και ασκήσεις ευελιξίας, ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας το πρωινό της Πέμπτης, ακολουθώντας το πρόγραμμα προετοιμασίας που ετοίμασε το προπονητικό τιμ για την πρώτη εβδομάδα στη Λετονία.

Παπαδόπουλος: «Όλοι οι παίκτες μας είναι διαπραγματεύσιμοι, αν υπάρξουν τα ανταλλάγματα που η διοίκηση κρίνει ικανοποιητικά»-ThemaSports
27/06 @ 14:24

Παπαδόπουλος: «Όλοι οι παίκτες μας είναι διαπραγματεύσιμοι, αν υπάρξουν τα ανταλλάγματα που η διοίκηση κρίνει ικανοποιητικά»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την προετοιμασία της ομάδας στη Λετονία και για τα μεταγραφικά θέματα.

Το παλεύουν για φιλικό στο «Αλφαμέγα» με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό!-ThemaSports
27/06 @ 12:01

Το παλεύουν για φιλικό στο «Αλφαμέγα» με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό!

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος μετά από σχετική ερώτηση, η ομάδα του κάνει προσπάθειες για να κλείσει φιλικό στο στάδιο «Αλφαμέγα» με τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ, Ολυμπιακό Πειραιώς!

Παπαδόπουλος για Νάστασιτς, Κόβατσετς, Σπόλιαριτς και... Ολυμπιακό Πειραιώς-ThemaSports
27/06 @ 11:49

Παπαδόπουλος για Νάστασιτς, Κόβατσετς, Σπόλιαριτς και... Ολυμπιακό Πειραιώς

Δηλώσεις στον ΣΠOΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Πάνω στον Σέρβο Νάστασιτς θέλουν να «χτίσουν» τη νέα άμυνα...-ThemaSports
27/06 @ 08:03

Πάνω στον Σέρβο Νάστασιτς θέλουν να «χτίσουν» τη νέα άμυνα...

Από τότε που ολοκληρώθηκε η σεζόν 2023-2024, είχε γίνει γνωστό ότι στον Άρη ψάχνουν στόπερ από το πάνω ράφι...

Άρης: Πρώτη προπόνηση στη Λετονία-ThemaSports
25/06 @ 18:35

Άρης: Πρώτη προπόνηση στη Λετονία

Ανάρτηση από τον Άρη με στιγμές απο την πρώτη προπόνηση της ομάδας στη Λετονία, εκεί όπου βρίσκεται από χθες Δευτέρα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ