Μακροσκελή ανακοίνωση από τους Οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 Αναλυτικά:

Μια χρονιά παράξενη έχει τελειώσει με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα. Από την μια η θετική κατάληξη με το γήπεδο η οποία έκλεισε ιδανικά και από την άλλη η αποτυχημένη αγωνιστικά η οποία άφησε τεράστιες οικονομικές πληγές. Είχαμε πει στο πρόσφατο παρελθόν ότι η δημοσιοποίηση των προβλημάτων της ομάδας και οι δημόσιες αντιπαραθέσεις δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν, εξού και η προσπάθεια επίλυσης τους εντός του οικοδομήματος. Όμως επειδή κάποια πράγματα εύκολα παρεξηγούνται είτε καλόπιστα είτε κακοπροαίρετα σήμερα τοποθετούμαστε επί αυτών.

Μια νέα χρονιά είναι πλέον μπροστά μας και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το οικοδόμημα είναι τεράστιες και δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην προστυχία που κάποιοι αντιμετώπισαν τον Σύλλογο τουλάχιστον την τελευταία 2ετία μετά και την τελευταία επιτυχία της ομάδας, πίσω στο 21-22 όπου μετά την κατάκτηση του κυπέλλου συμμετείχαμε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εκεί που έπρεπε να μπουν οι βάσεις και να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ που παρουσιάστηκε είδαμε μέσα σε 2 χρόνια όλα να γκρεμίζονται σαν χάρτινος πύργος και το χειρότερο ότι έγιναν οικονομικά ανοίγματα που δεν δικαιολογούν ούτε τα αποτελέσματα αλλά ούτε δικαιολογούνται από τους πόρους της ομάδας.

Ξεκινώντας από την σεζόν που ο πρώην μεγαλομέτοχος «το πήρε» πάνω του με επιλογές που ακόμη και σήμερα πληρώνουμε αδρά και δίνοντας συνέχεια ο προηγούμενος πρόεδρος Ανδρέας Σάντης που έμεινε μόνο στις υποσχέσεις περί οικονομικών συμπαιχτών κάνοντας μάλιστα ανοίγματα που πλέον θεωρούνται καταδικαστικά με πάνω από τα μισά έσοδα της νέας χρονιάς να είναι ήδη υπό χρησιμοποίηση. Δυο χρόνια ήταν ικανά να δημιουργήσουν τρύπες άνω των 8 εκατομμυρίων και πλέον να τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα όσοι μείναμε πίσω. Για 10 χρόνια βλέπουμε μια επανάληψη σαν μια κατάρα που περιβάλει τον Σύλλογο. Μηδέν πρόοδος, καθόλου αναβάθμιση, επανάληψη των ίδιων λαθών και στην τελική τα λεφτά που μπήκαν μέσα από «μετόχους» ήταν για αποπληρωμή των λαθών τους ή αυτών που εκείνοι διόριζαν. Το ίδιο και το αυτό σαν τελική κατάληξη και το χειρότερο ότι όλοι την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια σαν πως και δεν συνέβηκε τίποτα.

Απαιτούμε διαφάνεια και απαιτούμε όπως προβούν οι αρμόδιοι στους απαραίτητους οικονομικούς ελέγχους για την 10ετία. Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις επί τούτου και θα επανέλθουμε. Μέχρι τότε τι μπορούμε να κάνουμε; Ότι κάνουμε πάντα, να υποστηρίξουμε την Ιδέα μας με κάθε δυνατό τρόπο. Σύντομα θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια διαρκείας και καλούμε τον κόσμο όπως δείξει ξανά το μεγαλείο του και για το τι είναι ικανός. Στόχος να ξεπεράσουμε ακόμα και τον περσινό αριθμό και να δώσουμε το μήνυμα στην ομάδα πως ο κόσμος θα είναι δίπλα της σε κάθε στιγμή σε αυτή την δύσκολη χρονιά που μας περιμένει.

Καλούμε τον κόσμο όπως σταματήσει πλέον να παρελθοντολογεί, ας αφήσουμε τις εξελίξεις να τρέξουν, και να υποστηρίξουμε με όλο μας το είναι είτε με την φυσική παρουσία μας στα γήπεδα είτε με προγράμματα και ιδέες που θα ανακοινωθούν για οικονομική ένεση. Εξάλλου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Σύλλογος γυρίζει σελίδα με την πλήρη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και πρέπει να βρεθούν οι τρόποι εξυγίανσης και κάθαρσης. Όσο δύσκολη και αν φαντάζει η αρχή, θα διανύσουμε αυτό τον δρόμο μέχρι την αναγέννηση!
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒  🔵⚪

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: Ενημέρωση για την Γενική Συνέλευση του συλλόγου -ThemaSports
26/06 @ 18:17

Ανόρθωση: Ενημέρωση για την Γενική Συνέλευση του συλλόγου

Η Ανόρθωση ενημέρωσε ότι στις 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Στις 17 Ιουλίου η Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Ανόρθωσης-ThemaSports
26/06 @ 16:48

Στις 17 Ιουλίου η Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση ενημερώνει για την Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Εταιρείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 19:00, στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα.

ΑΦΕΝΤΙΚΟ-ThemaSports
26/06 @ 13:33

ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Το απόλυτο αφεντικό στον προγραμματισμό της Ανόρθωσης είναι ο Γιάννος Οκκάς.

«Σκαλίζουν» την διαχείριση της εποχής Σάντη - Mπαίνει ελεγκτικός οίκος -ThemaSports
26/06 @ 13:02

«Σκαλίζουν» την διαχείριση της εποχής Σάντη - Mπαίνει ελεγκτικός οίκος

Συνάντηση της ηγεσίας του ΔΣ του σωματείου με δημοσιογράφους έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης. Μια από τις αναφορές που έκανε ο πρόεδρος Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ότι θα κινήσουν τις διαδικασίες για την κακοδιαχείριση που έκανε η προηγούμενη διοίκηση υπό τον Αντρέα Σάντη.

Ανδρέας Ανδρέου: Ένας 16χρονος Κύπριος δοκιμάζεται από τη Βαλένθια - Τελικό τεστ στην Ισπανία-ThemaSports
25/06 @ 21:08

Ανδρέας Ανδρέου: Ένας 16χρονος Κύπριος δοκιμάζεται από τη Βαλένθια - Τελικό τεστ στην Ισπανία

Περνάει από δοκιμαστικά στην Ισπανική Βαλένθια ο 16χρονος πορτιέρο της Ανόρθωσης, Ανδρέας Ανδρέου.

Καμία επαφή με Βαλμπουενά...-ThemaSports
25/06 @ 15:15

Καμία επαφή με Βαλμπουενά...

Κυκλοφόρησαν φήμες για ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον 39χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ