Κι επίσημα «πρίγκιπας»: Στη Μονακό ο Νικ Καλάθης!

Κι επίσημα «πρίγκιπας»: Στη Μονακό ο Νικ Καλάθης!

Ο Νικ Καλάθης έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και λίγες ώρες αργότερα, ανακοινώθηκε από τη Μονακό.

Λίγες ώρες μετά το «αντίο» με τη Φενέρμπαχτσε, η Μονακό ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Νικ Καλάθη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027, με την ομάδα από το Πριγκιπάτο. 
 
Ο διεθνής γκαρντ έμεινε ελεύθερος από την τουρκική ομάδα και δεν χρειάστηκε να... ψάξει αρκετά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι θα συνεχίσει στη Μονακό.
 
 Όπερ και εγένετο, με τον 35χρονο να συναντά εκ νέου τον Μάικ Τζέιμς, με τον οποίο συνυπήρξε στον Παναθηναϊκό


www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μεταγραφικό για το αστέρι της Γιαγκελόνια, Πουλούλου και κυπριακή ομάδα!

Μεταγραφικό για το αστέρι της Γιαγκελόνια, Πουλούλου και κυπριακή ομάδα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πολωνικού site polsatsport.pl, η πρωταθλήτρια Κύπρου, Πάφος FC, βρίσκεται μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αφιμίκο Πουλούλου.