Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του πέμπτου τελικού είχε ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία του πέμπτου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν 87-82.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έντονα παράπονα κυρίως από τον Ηλία Καρπάνο, καταλογίζοντάς του «ανάποδα» σφυρίγματα και αφήνοντας αιχμές ότι ο νεαρός διαιτητής «λύγισε» από την στοχοποίηση που δέχτηκε τόσο από συγκεκριμένα ΜΜΕ, όσο και από τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της συζύγου του, μετά τον πρώτο τελικό, ενώ παράλληλα ένιωσε περισσότερη πίεση από τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι κάτω από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Ηλίας Καρπάνος δεν έδωσε φάουλ του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Φίλιπ Πετρούσεφ, στη διεκδίκηση του ριμπάουντ στο τέλος της τρίτης περιόδου, με τον Ισπανό να παίρνει το πλεονέκτημα και να σκοράρει, διαμορφώνοντας το 65-64. Μάλιστα, αφού οι «πράσινοι» είχαν συμπληρώσει τα πέντε ομαδικά, τότε ο Σέρβος φόργουορντ θα είχε δικαίωμα για ελεύθερες βολές στην εκπνοή του δεκάλεπτου.

Επίσης, ο ίδιος διαιτητής στην τέταρτη περίοδο δεν έδωσε φάουλ κατά του Ντίνου Μήτογλου πάνω στον Κώστα Παπανικολάου και πάλι σε διεκδίκηση ριμπάουντ, με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού να σκοράρει, ενώ –σύμφωνα με τον Ολυμπιακό- αφού είχαν συμπληρώσει ξανά πέντε ομαδικά φάουλ οι «πράσινοι», τότε θα ήταν ελεύθερες βολές για τους Πειραιώτες.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετριόφρων Αταμάν στην AS: «Αν το ΝΒΑ θέλει έναν προπονητή σταρ από την Ευρώπη, εδώ είμαι»-ThemaSports
17/06 @ 13:48

Μετριόφρων Αταμάν στην AS: «Αν το ΝΒΑ θέλει έναν προπονητή σταρ από την Ευρώπη, εδώ είμαι»

Ο Εργκίν Αταμάν σε συνέντευξη του στην ισπανική AS, μετά την κατάκτηση της Εuroleague από τον Παναθηναϊκό μίλησε για όλους και για όλα, ενώ τόνισε πως αν το ΝΒΑ θέλει έναν προπονητή σταρ από την Ευρώπη "εδώ είμαι".

Σλούκας: «Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά, που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά όλων»-ThemaSports
17/06 @ 11:05

Σλούκας: «Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά, που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά όλων»

Με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Κώστας Σλούκας χαρακτήρισε απόλυτα πετυχημένη την σεζόν 2023/24, συνοδεύοντας το σχόλιό του με μία σειρά από πανηγυρικές φωτογραφίες.

Ύβρεις Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα του Game 5 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
15/06 @ 01:10

Ύβρεις Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα του Game 5 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Λεκτική επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν καταγράψει οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του πέμπτου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Σλούκας: «Ευχαριστώ Αγγελόπουλους-Μπαρτζώκα για αλαζονεία, έλλειψη σεβασμού και απαξίωση - Μου άνοιξαν μια πόρτα»!-ThemaSports
15/06 @ 00:47

Σλούκας: «Ευχαριστώ Αγγελόπουλους-Μπαρτζώκα για αλαζονεία, έλλειψη σεβασμού και απαξίωση - Μου άνοιξαν μια πόρτα»!

«Βόμβες» από τον Κώστα Σλούκα στη συνέντευξη Τύπου! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ζήτησε να είναι στη συνέντευξη Τύπου και εξαπέλυσε πυρά εναντίον των αδερφών Αγγελόπουλων και του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Γιαννακόπουλος: «Από αύριο φτιάχνουμε καλύτερη ομάδα, να νικάμε και τα ευτράπελα - Να παραιτηθούν όλοι σε ΕΟΚ-ΚΕΔ, ντροπή»!-ThemaSports
15/06 @ 00:10

Γιαννακόπουλος: «Από αύριο φτιάχνουμε καλύτερη ομάδα, να νικάμε και τα ευτράπελα - Να παραιτηθούν όλοι σε ΕΟΚ-ΚΕΔ, ντροπή»!

«Όλη η ΕΟΚ και όλη η ΚΕΔ πρέπει να παραιτηθούν», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος! «Ο Παναθηναϊκός έχει τον καλύτερο λαό του πλανήτη», σχολίασε.

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, δυστυχώς τα άστρα ήταν λίγο εναντίον μας φέτος»-ThemaSports
14/06 @ 23:42

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, δυστυχώς τα άστρα ήταν λίγο εναντίον μας φέτος»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το τέλος του 5ου τελικού και την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ