«Βόμβες» από τον Κώστα Σλούκα στη συνέντευξη Τύπου! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ζήτησε να είναι στη συνέντευξη Τύπου και εξαπέλυσε πυρά εναντίον των αδερφών Αγγελόπουλων και του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τρομερές ατάκες από τον Κώστα Σλούκα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ζήτησε ο ίδιος να μιλήσει αι εξαπέλυσε πυρά εναντίον των αδερφών Αγγελόπουλων και του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάνοντας λόγο για αλαζονεία, έλλειψη σεβασμού και απαξίωση, ενώ τόνισε:

«Η πρόταση του Παναθηναϊκού υπάρχει εδώ και 10 χρόνια. Εγώ από σεβασμό στον Ολυμπιακό δεν τον άκουγα. Το έκανα και νιώθω απόλυτα δικαιωμένος, ευχαριστώ τον Θεό που με φώτισε να το κάνω. Οι στιγμές που έζησα θα είναι για πάντα χαραγμένες μέσα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, τον κόουτς, τον κόσμο. Ήταν η πιο μάγκικη χρονιά, ιστορική»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στη συνέντευξη Τύπου:

«Εγώ ζήτησα να είμαι στη συνέντευξη Τύπου. Όλο το χρόνοι λοιδορήθηκα. Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες, εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω εκτός γηπέδου, αλλά στο γήπεδο όπως είδατε και σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την αλαζονεία, την έλλειψη σεβασμού και την απαξίωση που μου έδειξαν οι κ. Αγγελόπουλοι και ο κ. Μπαρτζώκας. Μου άνοιξαν μια πόρτα και ήρθα σε μια ομάδα που όλοι πίστεψαν σε μένα. Με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές και είμαι πολύ συγκινημένος γιατί φέτος έζησα στιγμές που ούτε καν είχα ονειρευτεί. Ο κόσμος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, για μένα είναι η μεγαλύτερη δικαίωση. Πέρασα δύσκολα όλο το χρόνο, προσπάθησα να μην απαντάω. Η πρόταση του Παναθηναϊκού υπάρχει εδώ και 10 χρόνια. Εγώ από σεβασμό στον Ολυμπιακό δεν τον άκουγα. Το έκανα και νιώθω απόλυτα δικαιωμένος, ευχαριστώ τον Θεό που με φώτισε να το κάνω. Οι στιγμές που έζησα θα είναι για πάντα χαραγμένες μέσα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, τον κόουτς, τον κόσμο. Ήταν η πιο μάγκικη χρονιά, ιστορική. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό».

Ερωτηθείς αν ήταν η κορυφαία σεζόν στην καριέρα του και αν επηρεάστηκε από το όλο κλίμα απάντησε: «Η χρονιά ήταν από τις πιο πετυχημένες, αν όχι η πιο πετυχημένη για μένα. Ο τρόπος που ήρθε το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα το φέρνει ακόμη και στην πρώτη θέση. Ο κόουτς είδατε τι κατάφερε να κάνει. Είναι φιλόδοξος και έχει κίνητρο, όπως κι εγώ. Υπήρχε το ταλέντο των παικτών, όλοι έδωσαν την ψυχή τους. Επέλεξα όλο το χρόνο να μη μιλήσω, ακούστηκαν πάρα πολλά, ανακρίβειες, μέχρι και για την ανατροφή μου άκουσα. Επέλεξα να μην μιλήσω, μίλησα στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για την ιστορική σεζόν και ώρα να ξεκουραστούμε. Δεν με επηρεάζουν αυτά, δεν ακούω κριτικές ή τι θα πει ο καθένας. Με νοιάζει η άποψη του κόουτς, λιγοστών ανθρώπων και της οικογένειάς μου. Δουλεύω με το κεφάλι κάτω. Δεν άρχισα καλά, όλα ήταν καινούρια, αλλά τελειώσαμε ιδανικά».

«Ο κόουτς είναι ο άνθρωπος που το έχει ξανακάνει με την Εφές. Έχει αυτοπεποίθηση. Το έλεγε από την αρχή της σεζόν, πάρτε εισιτήρια για το Final 4 και δεν τον πίστευε κανένας. Όμως επέλεξε τα καλύτερα κομμάτια, τους κατάλληλους παίκτες. Τη Δευτέρα το πρωί, στο 0-2, μας είπε ‘την Παρασκευή βράδυ θα είμαστε πρωταθλητές’ και βλέπετε ότι το κατάφερε».

Για το αν ήταν πεπρωμένο του να έρθει στον Παναθηναϊκό είπε: «Πιστεύω στη μοίρα και στο πεπρωμένο. Δουλεύω καθημερινά και ταπεινά πιστεύω στη δουλειά, χτίζεις καθημερινά, ομαδικά και ατομικό. Ο κόουτς μού έβγαλε τον καλύτερο μπασκετικό μου εαυτό. Είμαι παίκτης με αυτοπεποίθηση αλλά το λιθαράκι που μου έβαλε ο κόουτς έβγαλε τον καλύτερο εαυτό μου. Πιστεύω στον εαυτό μου, αλλά να βάλω 30 πόντους στον τελικό με τον Ολυμπιακό ή να βάλω 25 στον τελικό της Ευρωλίγκας… ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Όμως αν δεν υπήρχαν όλα όσα έδωσαν όλοι οι παίκτες δεν θα ερχόταν το αποτέλεσμα. Αυτό που πετύχαμε το αξίζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού γιατί ήταν διψασμένος».

Ερωτηθείς για τη συμπεριφορά πρώην συμπαικτών του εναντίον του απάντησε: «Είμαι προβληματισμένος και στενοχωρημένος, κυρίως για παίκτες που πιθανόν θα είμαστε μαζί στην Εθνική ομάδα. Δεν επιτίθεμαι ηθικά σε συμπαίκτες μου στην Εθνική, κυρίως Έλληνες. Τον Κέιναν δεν τον ανταγωνίζομαι. Υπήρχαν και δηλώσεις άλλων παικτών παλιότερα… Δεν θέλω να πω ονόματα. Έχω στο κινητό μου αρκετά μηνύματα… Είμαι εύκολος στόχος του Ολυμπιακού. Εγώ δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν είμαι καθαρός, στο γήπεδο δεν προκαλώ, αλλά όταν με προκαλέσει κάποιος θα απαντήσω. Η Εθνική για μένα δεν είναι απλά μια απόφαση ή μια αγάπη. Ήμουν στην Εθνική ομάδα από τα 11 στα κλιμάκια με χαρά. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει για μένα Εθνική ομάδα. Είναι στενάχωρα όσα έχουν γίνει στους τελικούς. Η απογοήτευσή μου είναι πολύ μεγάλη. Δεν με νοιάζει να ακούσω μια συγνώμη. Εγώ είμαι αυτός που είμαι, είμαι καθαρός. Όποιος έχει επιλέξει κάτι άλλο, δεν με ενδιαφέρει. Το ήθος μου το ξέρετε, πώς δουλεύω χωρίς να μιλάω.

Θέλω να αφιερώσω την ιστορική χρονιά σε έναν στρατιώτη του Παναθηναϊκού, τον Πάρη Δερμάνη. Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές για όλους μας. Η υπόσχεση που έχουμε δώσει είναι πως θα στηρίξουμε τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδάκι τους. Επίσης, θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στον γιο μου, που γεννήθηκε πριν 4-5 μέρες».

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετριόφρων Αταμάν στην AS: «Αν το ΝΒΑ θέλει έναν προπονητή σταρ από την Ευρώπη, εδώ είμαι»-ThemaSports
17/06 @ 13:48

Μετριόφρων Αταμάν στην AS: «Αν το ΝΒΑ θέλει έναν προπονητή σταρ από την Ευρώπη, εδώ είμαι»

Ο Εργκίν Αταμάν σε συνέντευξη του στην ισπανική AS, μετά την κατάκτηση της Εuroleague από τον Παναθηναϊκό μίλησε για όλους και για όλα, ενώ τόνισε πως αν το ΝΒΑ θέλει έναν προπονητή σταρ από την Ευρώπη "εδώ είμαι".

Σλούκας: «Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά, που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά όλων»-ThemaSports
17/06 @ 11:05

Σλούκας: «Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά, που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά όλων»

Με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Κώστας Σλούκας χαρακτήρισε απόλυτα πετυχημένη την σεζόν 2023/24, συνοδεύοντας το σχόλιό του με μία σειρά από πανηγυρικές φωτογραφίες.

Ύβρεις Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα του Game 5 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
15/06 @ 01:10

Ύβρεις Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα του Game 5 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Λεκτική επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν καταγράψει οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του πέμπτου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία από τον Ολυμπιακό, με αιχμές για τον Καρπάνο-ThemaSports
15/06 @ 01:00

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία από τον Ολυμπιακό, με αιχμές για τον Καρπάνο

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του πέμπτου τελικού είχε ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Γιαννακόπουλος: «Από αύριο φτιάχνουμε καλύτερη ομάδα, να νικάμε και τα ευτράπελα - Να παραιτηθούν όλοι σε ΕΟΚ-ΚΕΔ, ντροπή»!-ThemaSports
15/06 @ 00:10

Γιαννακόπουλος: «Από αύριο φτιάχνουμε καλύτερη ομάδα, να νικάμε και τα ευτράπελα - Να παραιτηθούν όλοι σε ΕΟΚ-ΚΕΔ, ντροπή»!

«Όλη η ΕΟΚ και όλη η ΚΕΔ πρέπει να παραιτηθούν», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος! «Ο Παναθηναϊκός έχει τον καλύτερο λαό του πλανήτη», σχολίασε.

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, δυστυχώς τα άστρα ήταν λίγο εναντίον μας φέτος»-ThemaSports
14/06 @ 23:42

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, δυστυχώς τα άστρα ήταν λίγο εναντίον μας φέτος»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το τέλος του 5ου τελικού και την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ