Ύβρεις Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα του Game 5 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ύβρεις Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα του Game 5 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Λεκτική επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν καταγράψει οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του πέμπτου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Επιβαρυντικά για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι τα όσα αναφέρουν οι τρεις διαιτητές στο φύλλο αγώνα, μετά τη λήξη του πέμπτου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι Πουρσανίδης, Καρπάνος και Κατραχούρας έχουν καταγράψει ότι δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, κατά τη διαδρομή τους προς τα αποδυτήρια.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει:

«Μετά το τέλος του αγώνα, καθώς κατευθυνόμασταν προς τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κύριος Γιαννακόπουλος μάς ακολούθησε και μας είπε: “Άντε γ@@@ε ξεφτιλισμένοι”».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αυτό ίσως... σώσει (κάπως) τη Σίτι: Ο πρόεδρός της προστατεύεται από διπλωματική ασυλία!

Αυτό ίσως... σώσει (κάπως) τη Σίτι: Ο πρόεδρός της προστατεύεται από διπλωματική ασυλία!

Η ιστορία με τις παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει να μην έχει... τέλος. Το «σήριαλ» συνεχίζεται και αυτήν τη φορά, ο πρόεδρος της ομάδας, φαίνεται πως έχει μεριμνήσει από το 2020. Σύμφωνα με τους «Financial Times», ο Αλ Μουμπάρακ βρίσκεται στον κατάλογο των αναγνωρισμένων διπλωματών του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό, το δίνει και κάποια πλεονεκτήματα.