Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία της Πάφος FC ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο λόγος για τον 18χρονο μέσο, Γιώργο Κολώτα και τον 19χρονο αμυντικό χαφ, Χρήστο Ευζώνα.

Για τον πρώτο, οι Κυπελλούχοι αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό παίκτη της Ακαδημίας μας και της ομάδας U19, Γιώργο Κολώτα.

Ο Γιώργος είναι 18 ετών, (15/03/2006) και παίζει ως μέσος. Έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του και είναι βασικό μέλος της ομάδας U19, κερδίζοντας το U19 Double της περσινής σεζόν και το φετινό Κυπριακό Πρωτάθλημα U19.

Αγωνίστηκε για την Πάφος FC στο UEFA Youth League τον Σεπτέμβριο του 2023, είναι μέλος της εθνικής ομάδας U19 και έχει συμμετάσχει και στις προπονήσεις ανδρών της Πάφος FC.
Θα συμμετέχει και στην ανδρική ομάδα, αναχωρώντας αυτό το Σάββατο για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν».

Ενώ για τον δεύτερο αναφέρουν:

«Ένας ακόμη νεαρός παίκτης της Ακαδημίας μας και της ομάδας U19, ο Χρήστος Ευζώνας, υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα.

Ο Χρήστος Ευζώνας, 19 ετών (21/04/2005) αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Είναι βασικό στέλεχος της ομάδας U19 και πρωταθλητής Κύπρου U19 για τη σεζόν που μόλις τελείωσε. Την περίοδο 2022-23 αγωνίστηκε στην Ιταλική ομάδα SPAL U18, όπου κατέκτησε και το Ιταλικό πρωτάθλημα U18.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 αγωνίστηκε για την Πάφος FC στο UEFA Youth League, υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας νέων και έχει συμμετάσχει σε προπονήσεις ανδρών της Πάφος FC.
Θα είναι και μέρος της ανδρικής ομάδας, η οποία αναχωρεί αυτό το Σάββατο για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάφος FC: Ορίστηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το Σωματείο-ThemaSports
22/06 @ 22:36

Πάφος FC: Ορίστηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το Σωματείο

Η Πάφος ενημερώσε για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση πως θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/06/2024 και ώρα 20:00 στο χώρο των γραφείων της Πάφος FC.

Πρώτο φιλικό τεστ στην Αυστρία για την Πάφος FC την Κυριακή (23/06)-ThemaSports
22/06 @ 11:57

Πρώτο φιλικό τεστ στην Αυστρία για την Πάφος FC την Κυριακή (23/06)

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της επί Αυστριακού εδάφους θα δώσει το βράδυ της Κυριακής (23/06, 19:00) η Πάφος FC, η οποία θα αντιμετωπίσει την Κραϊόβα.

Εκεί έδωσε προτεραιότητα ο Καρσέδο -ThemaSports
21/06 @ 22:43

Εκεί έδωσε προτεραιότητα ο Καρσέδο

Δύο προσθήκες ανακοίνωσε μέχρι τώρα η ομάδα της Πάφου και με τις δύο να αφορούν Κύπριους ποδοσφαιριστές, φανερώντας έτσι την ανάγκη και την προτεραιότητα για ενίσχυση της ομάδας με ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Αν δεν πουλήσει Μάριο, ούτε τώρα ο Κίκης Φιλίππου… -ThemaSports
21/06 @ 08:02

Αν δεν πουλήσει Μάριο, ούτε τώρα ο Κίκης Φιλίππου…

Συναντήθηκε με τον Ρομάν Ντουμπόφ, εκ των ιδιοκτητών της Πάφου, ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου. Το ρεπορτάζ λέει, ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για να μετακομίσει στην πόλη του Κινύρα, ο διεθνής επιθετικός Μάριος Ηλία…

«Σκανάρει» νεαρό Ισραηλινό πορτιέρο ο Καρσέδο στην Αυστρία-ThemaSports
21/06 @ 00:11

«Σκανάρει» νεαρό Ισραηλινό πορτιέρο ο Καρσέδο στην Αυστρία

Από το «μικροσκόπιο» του Χουάν Κάρλος Καρσέδο περνάει ο Nitai Greis.

Ταξιδεύει στην Αυστρία με την Πάφος FC η Cablenet -ThemaSports
20/06 @ 18:29

Ταξιδεύει στην Αυστρία με την Πάφος FC η Cablenet

Η Cablenet σε συνεργασία με την Pafos FC ταξιδεύει στην Αυστρία από τις 27/6 μέχρι τις 5/7, με τους Γρηγόρη Γεωργίου και Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου για να βρεθούν στο πλευρό των κυπελλούχων και να καλύψουν μέρος της προετοιμασίας της Παφιακής ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ