Η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η σύνθεση της προπονητικής ομάδας του ΘΟΙ Λακαταμιας. Η ομάδα μας παρουσιάζει το προπονητικό της team το οποίο αποτελείται από τον κ Νωντα Χριστινάκη σαν Head Coach , τον επι σειρά ετών αρχηγό της ομάδας Γιαννο Ιωάννου σαν άμεσο συνεργάτη του προπονητή, τον Κάρλο Τζιαλη σαν προπονητή φυσικής κατάστασης, εξαιρετικός γυμναστης με σπουδαίες εμπειρίες σε ψηλό επίπεδο, τον Βίκτωρ Ντρενέα πρωην τερματοφυλακα μας, σαν προπονητή τερματοφυλακων και το Σαββα Ερωτοκριτου σαν φυσιοθεραπευτή . Την ομάδα που θα υποστηρίζει καθημερινά τους παίκτες μας συμπληρώνουν ο Σιμος Κυριακίδης σαν Team Manager και σύνδεσμος με το Δ.Σ. μας, o Οδυσσέας Χαραλάμπους σαν υπεύθυνος ανακαίνισης και συντήρησης του γηπέδου μας και υπεύθυνος οργάνωσης των αγώνων μας και ο Τομπι σαν φροντιστής.

Ένα βήμα πιο κοντά στους εκτελεστές του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους εκτιμούν ότι βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά και από τη σύλληψη των τριών προσώπων ηλικίας πενήντα οχτώ, τριάντα εννέα και τριάντα ετών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/10 @ 10:35
Η ΚΟΠ δημοσίευσε βίντεο με τα γκολ που σημειώθηκαν στις πέντε από τις επτά αναμετρήσεις που έγιναν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.
19/10 @ 16:00
Ένα συγκινητικό πανό για την κατεχόμενη Κερύνεια ανέβασαν οι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ στο γήπεδο της Περιστερώνας, στον αγώνα που είναι σε εξέλιξη με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.
19/10 @ 17:30
Με δύο παιχνίδια ολοκληρώθηκε (με εκκρεμότητα το ΑΣΙΛ-Καρμιώτισσα*) η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.
18/10 @ 17:37
H 4η αγωνιστική της Επίλεκτης Κατηγορίας.
18/10 @ 17:35
H 4η αγωνιστική της Γ' κατηγορίας.
18/10 @ 17:32
Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.
BEST OF THEMASPORTS