Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε δικό της τον Αλέις Γκαρθία από την Χιρόνα με τον 26χρονο μέσο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη (13/6) οι πρωταθλητές της Bundesliga.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γκαρθία έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε μια ιστορική σεζόν για τους Καταλανούς, οι οποίοι έφτασαν στη 3η θέση της LaLiga, οδηγώντας την ομάδα του σε 37 εμφανίσεις ως αρχηγός με τρία γκολ και έξι ασίστ.

«Ο Αλέις Γκαρθία είναι ένας παίκτης με εξαιρετικές στρατηγικές ικανότητες. Οι πάσες του είναι εξαιρετικά ακριβείς και παίζει με εξαιρετική άνεση και σκέψη στη μεσαία γραμμή», δήλωσε ο αθλητικός διευθύνων σύμβουλος της Λεβερκούζεν, Σάιμον Ρόλφες, συμπληρώνοντας πως:

«Ο Αλέις έχει ηγετική ποιότητα που θα είναι πολύτιμη για εμάς τα επόμενα χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να τον υπογράψουμε και θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη των στόχων μας».

Ο Γκαρθία έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ισπανίας πέρυσι σε έναν αγώνα για τα προκριματικά του EURO 2024 εναντίον της Κύπρου, αλλά δεν μπήκε στις τελικές επιλογές του Λουίς ντε λα Φουέντε για το τουρνουά που ξεκινά την Παρασκευή (14/6) στη Γερμανία.

«Είμαι χαρούμενος που ένας σύλλογος όπως αυτός έκανε τόσα πολλά για να με αποκτήσει. Τώρα θέλω οπωσδήποτε να εκπληρώσω όλες τις προσδοκίες μου και να συνεισφέρω σε αυτή την ομάδα, ώστε να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη», τόνισε απ’ την πλευρά του ο Γκαρθία.

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπουδαία μεταγραφή για την Ντόρτμουντ: Έκλεισε τον «μπόμπερ» Γκιρασί!-ThemaSports
26/06 @ 20:10

Σπουδαία μεταγραφή για την Ντόρτμουντ: Έκλεισε τον «μπόμπερ» Γκιρασί!

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκληρώνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Ανακοίνωσε Φώτη η Μπορούσια Ντόρτμουντ Κ-23!-ThemaSports
26/06 @ 15:26

Ανακοίνωσε Φώτη η Μπορούσια Ντόρτμουντ Κ-23!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ Κ-23 ανακοίνωσε την απόκτηση του Κύπριου επιθετικού, Αντόνιο Φώτη.

Στο στόχαστρο της Μπάγερν ο Τσαλχάνογλου-ThemaSports
24/06 @ 08:50

Στο στόχαστρο της Μπάγερν ο Τσαλχάνογλου

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Χακάν Τσαλχάνογλου.

Ο Ολίσε επέλεξε τους Βαυαρούς-ThemaSports
21/06 @ 23:12

Ο Ολίσε επέλεξε τους Βαυαρούς

Σύμφωνα με το Athletic, η Μπάγερν τα έχει βρει με τον 22χρονο εξτρέμ, Μάικλ Ολίσε και απομένει η συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας, για να ολοκληρωθεί πλήρως το deal.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ