Πρόβλημα τραυματισμού με τον Εμερίκ Λαπόρτ προέκυψε στην εθνική Ισπανίας ενόψει της πρεμιέρας του Euro 2024 κόντρα στην Κροατία το ερχόμενο Σάββατο κι ίσως ο σέντερ μπακ της Μάντσεστερ Σίτι δεν ταξιδέψει καν με την υπόλοιπη αποστολή στο Βερολίνο για την αναμέτρηση με τους «χρβάτσκι».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μυϊκό πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει κι ο Ρόμπιν λε Νορμάντ και προπονείται ατομικά, όπως έγινε γνωστό στον λογαριασμό της RFEF στο twitter.

Πάντως, πιθανότερος αντικαταστάτης του Λαπόρτ στο κέντρο της άμυνας το Σάββατο αναμένεται να είναι ο Νάτσο.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και όμως, ο «ήρωας» της Τουρκίας, Μερτ Γκιουνόκ, είχε κάνει την... ΓΚΑΦΑ της χρονιάς για το 2023! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/07 @ 08:45

Και όμως, ο «ήρωας» της Τουρκίας, Μερτ Γκιουνόκ, είχε κάνει την... ΓΚΑΦΑ της χρονιάς για το 2023! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μερτ Γκιουνόκ, που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες επεμβάσεις που έχουμε δει ποτέ σε Euro, είχε προσφέρει απλόχερα ένα από τα blooper της χρονιάς για το 2023, κάνοντας μυθική γκάφα!

Έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης με 2+ γκολ σε ένα ματς Euro, μπαίνοντας αλλαγή!-ThemaSports
03/07 @ 00:30

Έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης με 2+ γκολ σε ένα ματς Euro, μπαίνοντας αλλαγή!

Ο Ντόνιελ Μάλεν πέρασε αλλαγή στο Ρουμανία - Ολλανδία και πρόλαβε να σκοράρει δις, για να μπει σε ένα κλειστό κλαμπ τεσσάρων μόλις ποδοσφαιριστών που έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε αγώνα Euro ερχόμενοι από τον πάγκο.

Η επέμβαση του Euro: Αδιανόητος Γκιουνόκ, έβγαλε στο 90'+4' αυτό που... δεν έβγαινε και χάρισε την πρόκριση στην Τουρκία-ThemaSports
03/07 @ 00:10

Η επέμβαση του Euro: Αδιανόητος Γκιουνόκ, έβγαλε στο 90'+4' αυτό που... δεν έβγαινε και χάρισε την πρόκριση στην Τουρκία

Ο Μπαουμγκάρτνερ πήγε να στείλει το ματς στην παράταση στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά ο Γκιουνόκ με την επέμβαση του Euro κράτησε το 2-1 και την πρόκριση για την Τουρκία.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ και... σκέψεις αποχώρησης από τον πάγκο της Ρουμανίας μετά τον αποκλεισμό ο Ιορντανέσκου-ThemaSports
02/07 @ 23:44

ΠΑΡΑΠΟΝΑ και... σκέψεις αποχώρησης από τον πάγκο της Ρουμανίας μετά τον αποκλεισμό ο Ιορντανέσκου

Ο τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας σκέφτεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, μετά τον αποκλεισμό από την Ολλανδία.

«Νόμιζα ότι πέταξα σαν τον Κριστιάνο»: Ο Μπέλιγχαμ εξηγεί τι σκεφτόταν στην... απογείωση για το γκολ με ψαλιδάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 23:32

«Νόμιζα ότι πέταξα σαν τον Κριστιάνο»: Ο Μπέλιγχαμ εξηγεί τι σκεφτόταν στην... απογείωση για το γκολ με ψαλιδάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έσωσε την Αγγλία, έδωσε τις απαντήσεις του και προτού το ξαναδεί σε ριπλέι, αισθάνθηκε σαν τον... Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εξήγησε τι σκεφτόταν τη στιγμή που γύριζε το κορμί του για να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι απέναντι στη Σλοβακία στο 90' + 5' του ματς της περασμένης Κυριακής.

«Άκουσε, κακομαθημένε...»: Απάντησε ο δημοσιογράφος που ο Ντε Μπρόινε αποκάλεσε ανόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 22:29

«Άκουσε, κακομαθημένε...»: Απάντησε ο δημοσιογράφος που ο Ντε Μπρόινε αποκάλεσε ανόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι έδωσε την απάντησή του δημόσια προς τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που τον χαρακτήρισε ανόητο, θεωρώντας ενοχλητική την ερώτησή του για τη λεγόμενη χρυσή γενιά της εθνικής ομάδας του Βελγίου, μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Euro 2024. «Να σου θυμίσω κάτι, κακομαθημένε...».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ