Ισόπαλη στη Φλόριντα με 1-1 κόντρα στις ΗΠΑ ήρθε η Βραζιλία, που προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Copa America κόντρα στην Κόστα Ρίκα (25/06, 16:00).

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΗΠΑ και Βραζιλία έμειναν ισόπαλες 1-1 σε φιλικό που διεξήχθη στη Φλόριντα, με τη «σελεσάο» να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Copa America κόντρα στην Κόστα Ρίκα (25/06, 16:00).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17' με τον Ροντρίγκο, όμως, η απάντηση ήρθε άμεσα εννέα λεπτά αργότερα (26') με τον Κρίστιαν Πούλισικ.

Από εκεί και πέρα το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, με τον τερματοφύλακα των ΗΠΑ, Ματ Τέρνερ, να κάνει τρομερή εμφάνιση, προχωρώντας σε 11 αποκρούσεις, επτά εκ των οποίων μέσα από την περιοχή!

Υπενθυμίζεται πως το Copa America θα διεξαχθεί από τις 20 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου στις ΗΠΑ, με τη συμμετοχή 16 εθνικών ομάδων.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα «τσούγκρισαν» Ουζόχο και Οσιμέν -ThemaSports
23/06 @ 11:23

Τα «τσούγκρισαν» Ουζόχο και Οσιμέν

Τσάκωθηκε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας και Εθνικής Νιγηρίας, Φράνσις Ουζόχο με τον αστέρι της Εθνικής, Βίκτορ Οσιμέν, όπως αναφέρουν στη Νιγήρια.

Επίσημη η αναβολή του Κόπα Άφρικα, για... έναν λόγο - Πότε θα διεξαχθεί-ThemaSports
22/06 @ 09:18

Επίσημη η αναβολή του Κόπα Άφρικα, για... έναν λόγο - Πότε θα διεξαχθεί

Σε αναβολή οδηγήθηκε και επίσημα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει πως η πρώτη σέντρα μετατέθηκε για τον Δεκέμβριο του 2025 και θα έχει διάρκεια ενός μήνα. «Επηρεάζει» την Premier League για τη σεζόν 2025-26, υπάρχει λόγος… πίσω από αυτήν την απόφαση!

«Άσφαιρες» στην πρεμιέρα τους στο Copa America Περού και Χιλή-ThemaSports
22/06 @ 07:57

«Άσφαιρες» στην πρεμιέρα τους στο Copa America Περού και Χιλή

Περού και Χιλή δεν εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα του Euro και έπειτα από ένα κακό ματς που στερήθηκε ευκαιριών, έμειναν στο 0-0.

Κόπα Αμέρικα: Το...1+1 ρεκόρ που κυνηγάει ο Λιονέλ Μέσι-ThemaSports
20/06 @ 22:29

Κόπα Αμέρικα: Το...1+1 ρεκόρ που κυνηγάει ο Λιονέλ Μέσι

Δύο ρεκόρ κυνηγάει ο Λιονέλ Μέσι στο Copa America που ξεκινάει τα ξημερώματα όταν η Αργεντινή αντιμετωπίσει (03:00) τον Καναδά στην Ατλάντα, στη Mercedes-Benz Stadium. 

Υπόθεση Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας: Η πρόταση τετραετίας, η ομόφωνη απόφαση της ΕΕ και το πράσινο staff-ThemaSports
17/06 @ 15:12

Υπόθεση Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας: Η πρόταση τετραετίας, η ομόφωνη απόφαση της ΕΕ και το πράσινο staff

Δείτε το ρεπορτάζ για τη σπουδαία συμφωνία ΕΠΟ-Γιοβάνοβιτς για την Εθνική ομάδα, το μεγάλο συμβόλαιο που του προτάθηκε, αλλά αρνήθηκε και το staff με άρωμα... Παναθηναϊκού.

Επίσημα στην αποστολή του Μεξικού για το Κόπα Αμέρικα ο Πινέδα-ThemaSports
15/06 @ 11:14

Επίσημα στην αποστολή του Μεξικού για το Κόπα Αμέρικα ο Πινέδα

Με τον Ορμπελίν Πινέδα στην 26άδα η εθνική Μεξικού για το Κόπα Αμέρικα. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ