Πεπεισμένος ότι η Ιταλία μπορεί να πετύχει κάποια μεγάλη διάκριση στο Euro 2020 έχοντας τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της, εμφανίστηκε μέσω συνέντευξής του η θρυλική φιγούρα της Μίλαν και της "σκουάντρα ατζούρα", Αρίγκο Σάκι

Ακολουθήστε μας στο Google news

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Euro 2024 όπου θα την βρει να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την Αλβανία, η εθνική Ιταλίας δίνει το τελευταίο της τεστ στο "Κάρλο Καστελάνι" 'όπου υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (9/6) στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Σύμφωνα πάντως με τον Αρίγκο Σάκι, η σκουάντρα ατζούρα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει μακριά στη διοργάνωση τρία χρόνια μετά από την κατάκτηση του τίτλου, αρκεί οι παίκτες να ακολουθήσουν πλήρως τη φιλοσοφία του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

"Το γεγονός που μου δίνει τη μεγαλύτερη ηρεμία είναι η παρουσία του Σπαλέτι. Πιστεύω ότι είναι σπουδαίος προπονητής, ικανός να φτιάξει ένα καλό αγωνιστικό πλάνο και στιλ παιχνιδιού για τις ομάδες του και το έδειξε με την Νάπολι.

 

Εάν τα παιδιά τον ακολουθήσουν πλήρως, η Ιταλία μπορεί να μας αιφνιδιάσει", τόνισε ο θρυλικός Ιταλός προπονητής μέσω συνέντευξής του στην "Gazzetta dello Sport", για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος:

"Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν η Ιταλία έμπαινε με το πόδι στο γκάζι από το ξεκίνημα της διοργάνωσης. Πρώτα θα παίξουμε με την Αλβανία, μετά έχουμε την Ισπανία και την Κροατία.

Όλες οι ομάδες αξίζουν το μέγιστο σεβασμό μας, πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Η δουλειά του προπονητή είναι περίπλοκη γιατί δεν έχει αρκετό χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα για μία δύσκολη διοργάνωση όπως το Euro

Είμαι όμως πεπεισμένος πως ο Σπαλέτι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση".

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE: Γαλλία - Bέλγιο-ThemaSports
01/07 @ 17:00

LIVE: Γαλλία - Bέλγιο

Γαλλία και Bέλγιο αγωνίζονται (19:00) για τη φάση των «16» του EURO.

Το όνειρο της Γεωργίας «πάγωσε», αλλά η παρέα του Κβαρατσχέλια υπόσχεται πως θα επιστρέψει! -ThemaSports
01/07 @ 17:32

Το όνειρο της Γεωργίας «πάγωσε», αλλά η παρέα του Κβαρατσχέλια υπόσχεται πως θα επιστρέψει!

Τον περασμένο Μάρτιο η Γεωργία κέρδισε, κόντρα στην Ελλάδα μία θέση για την τελική φάση του EURO 2024! Ωρίμασε, έζησε τις ξεχωριστές στιγμές της, αλλά δεν… εξαφανίζεται. Εν αντιθέσει, «υπόσχεται» πως θα εμφανιστεί και πάλι στο προσκήνιο!

Ο Σάουθγκεϊτ ήθελε να βγάλει τον Μπέλιγχαμ στο 93'! Τι σκέφτηκε και άλλαξε γνώμη...-ThemaSports
01/07 @ 13:14

Ο Σάουθγκεϊτ ήθελε να βγάλει τον Μπέλιγχαμ στο 93'! Τι σκέφτηκε και άλλαξε γνώμη...

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ το είπε μόνος του. Ήθελε να περάσει εκτός αγώνα τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 94ο λεπτό, αντί για τον Φιλ Φόντεν. Το μετάνιωσε. Άλλαξε την αλλαγή του. Τον άφησε μέσα. Και για αυτό, εξακολουθεί να έχει… δουλειά και να βρίσκεται στη Γερμανία.

Εξηγήσεις από Μπέλιγχαμ για τη χειρονομία του: «Εσωτερικό αστείο με φίλους, μόνο σεβασμός για Σλοβακία» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/07 @ 09:54

Εξηγήσεις από Μπέλιγχαμ για τη χειρονομία του: «Εσωτερικό αστείο με φίλους, μόνο σεβασμός για Σλοβακία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά την κριτική που δέχτηκε για μια χειρονομία του.

Ο αγγλικός Τύπος ΑΠΟΘΕΩΣΕ τον... σωτήρα Μπέλιγχαμ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
01/07 @ 09:27

Ο αγγλικός Τύπος ΑΠΟΘΕΩΣΕ τον... σωτήρα Μπέλιγχαμ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επιδεικνύοντας ψυχή... χιλίων λεόντων, η Αγγλία επικράτησε με 2-1 της σκληροτράχηλης Σλοβακίας στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια) και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία.

Προπονητής Σλοβακίας: «Δεν μου άρεσε η διαιτησία - Έκαναν καθυστερήσεις οι Άγγλοι, μας φοβούνταν»-ThemaSports
01/07 @ 08:47

Προπονητής Σλοβακίας: «Δεν μου άρεσε η διαιτησία - Έκαναν καθυστερήσεις οι Άγγλοι, μας φοβούνταν»

Ο προπονητής της Σλοβακίας, Φραντσέσκο Καλτσόνα, ήταν έξαλλος μετά τον αποκλεισμό από την Αγγλία στην παράταση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ