«Χλωμό» του Βαλμπουενά…

«Χλωμό» του Βαλμπουενά…

Την περασμένη εβδομάδα γράφτηκε ότι ο Σταύρος Δημοσθένους είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Συζητώντας το ενδεχόμενο, ο Γάλλος σταρ να φορέσει την φανέλα της Καρμιώτισσας.

Η ιστοσελίδα μας πληροφορείται, ότι είναι εξαιρετικά περιορισμένες οι πιθανότητες, ο πρώην άσος του Απόλλωνα να τεθεί υπο τις διαταγές του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ούτε από πλευράς ΑΕΛ, είναι «ζεστοί» στην παρούσα φάση, για να κάμουν πρόταση συνεργασίας στον «Βάλμπου».

Όπως γράψαμε την περασμένη εβδομάδα, οι άνθρωποι των κίτρινων, είχαν συλλέξει πληροφορίες για το πώς… λειτουργούσε και συμπεριφερόταν ο παίχτης, στους 9-10 μήνες που ήταν ένοικος του προπονητικού κέντρου του Απόλλωνα στο Κολόσσι.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι φάσεις του Ατλέτικο - Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι φάσεις του Ατλέτικο - Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατλέτικο και Άρσεναλ είχαν από ένα γκολ με πέναλτι και μετά το 1-1 στην Μαδρίτη, η πρόκριση στον τελικό του Champions League θα κριθεί στο Emirates.