Κατά την χθεσινή μέρα, προκάλεσε συζητήσεις στα Σόσιαλ Μήντια και όχι μόνο, η πιθανή επιστροφή του Μάριου Δημητρίου στο «Ηλίας Πούλλος».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δόθηκε η εντύπωση, μέσα από κάποια δημοσιεύματα, ότι ο 32χρονoς δεξιός μπακ, βρίσκεται μια ανάσα από την ένταξη του στο τριφύλλι.

Η τελευταία πληροφόρηση που έχουμε εμείς, λέει ότι ο Δημητρίου προτάθηκε στους τεχνικούς υπεύθυνους, ωστόσο οι πιθανότητες να φορέσει ξανά την φανέλα της Ομόνοιας, δεν είναι παρά πολλές…

Aν και ο παίχτης προέρχεται απο τις ακαδημίες της Ομόνοιας, σημαντική μερίδα του κόσμου, δεν ενθουσιάστηκε διαβάζοντας ότι παίζει σενάριο να "επαναπατριστεί". 

Δεν μπορείς άλλωστε, να τον συμπεριλάβεις στην λίστα των Κυπρίων παιχτών "top class". 

Π.Χ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ThemaSports
24/06 @ 20:36

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Ο 17χρονος Αφρικανός επιθετικός Κέρτις Τζούνιορ ο οποίος εντάχθηκε στην Κ19 της Ομόνοιας προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Βάλντας Νταμπράουσκας.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ...-ThemaSports
24/06 @ 20:44

ΜΗΝΥΜΑΤΑ...

Στην παρουσία του (Τρίτη, 25/06, 12:00) θα στείλει τα δικά του μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας Βάλντας Νταμπράουσκας.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ-ThemaSports
22/06 @ 21:32

ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Στην Ομόνοια θέλουν να δημιουργήσουν νέα δυναμική για το παρών και το μέλλον.

ΕΤΟΙΜΟΙ-ThemaSports
21/06 @ 15:31

ΕΤΟΙΜΟΙ

Νούνο Μοράις και Γιώργος Εφραίμ είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην νέα σεζόν, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει θέση Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον ΑΠΟΕΛ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-ThemaSports
21/06 @ 13:40

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Το όνομα του Ράφα Λόπες... ενδιαφέρει ομάδα του πρωταθλήματος μας.

Υπάρχει όρος στη νέα σύμβαση διαχείρισης… -ThemaSports
21/06 @ 13:19

Υπάρχει όρος στη νέα σύμβαση διαχείρισης…

Χαιρετίστηκε από πολλή κόσμο, η σημερινή εξαγγελία του ΔΣ του σωματείου, για τα «προνόμια» που θα έχουν οι Απολλωνίστες που θα εγγραφούν στον κατάλογο μελών.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ