Η Καρμιώτισσα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Άγγλου μέσου, Μόργκαν Μπράουν, όμως αν κρίνουμε από την απάντηση που έδωσε σήμερα σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος, μάλλον ο παίκτης θα παραμείνει στο Κολόσσι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Δεν έχουμε κάνει καμία σκέψη να τον παραχωρήσουμε. Σύντομα θα πάρει και την Κυπριακή υπηκοότητα», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα...

Βέβαια, σε μια μεταγραφική περίοδο, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από ώρα σε ώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση στον Άρη για Μπράουν!

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενσωματώθηκαν ακόμη τρεις στη Λετονία-ThemaSports
27/06 @ 20:28

Ενσωματώθηκαν ακόμη τρεις στη Λετονία

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης  των μυϊκών ομάδων και ασκήσεις ευελιξίας, ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας το πρωινό της Πέμπτης, ακολουθώντας το πρόγραμμα προετοιμασίας που ετοίμασε το προπονητικό τιμ για την πρώτη εβδομάδα στη Λετονία.

Παπαδόπουλος: «Όλοι οι παίκτες μας είναι διαπραγματεύσιμοι, αν υπάρξουν τα ανταλλάγματα που η διοίκηση κρίνει ικανοποιητικά»-ThemaSports
27/06 @ 14:24

Παπαδόπουλος: «Όλοι οι παίκτες μας είναι διαπραγματεύσιμοι, αν υπάρξουν τα ανταλλάγματα που η διοίκηση κρίνει ικανοποιητικά»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την προετοιμασία της ομάδας στη Λετονία και για τα μεταγραφικά θέματα.

Το παλεύουν για φιλικό στο «Αλφαμέγα» με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό!-ThemaSports
27/06 @ 12:01

Το παλεύουν για φιλικό στο «Αλφαμέγα» με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό!

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος μετά από σχετική ερώτηση, η ομάδα του κάνει προσπάθειες για να κλείσει φιλικό στο στάδιο «Αλφαμέγα» με τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ, Ολυμπιακό Πειραιώς!

Παπαδόπουλος για Νάστασιτς, Κόβατσετς, Σπόλιαριτς και... Ολυμπιακό Πειραιώς-ThemaSports
27/06 @ 11:49

Παπαδόπουλος για Νάστασιτς, Κόβατσετς, Σπόλιαριτς και... Ολυμπιακό Πειραιώς

Δηλώσεις στον ΣΠOΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Πάνω στον Σέρβο Νάστασιτς θέλουν να «χτίσουν» τη νέα άμυνα...-ThemaSports
27/06 @ 08:03

Πάνω στον Σέρβο Νάστασιτς θέλουν να «χτίσουν» τη νέα άμυνα...

Από τότε που ολοκληρώθηκε η σεζόν 2023-2024, είχε γίνει γνωστό ότι στον Άρη ψάχνουν στόπερ από το πάνω ράφι...

Άρης: Πρώτη προπόνηση στη Λετονία-ThemaSports
25/06 @ 18:35

Άρης: Πρώτη προπόνηση στη Λετονία

Ανάρτηση από τον Άρη με στιγμές απο την πρώτη προπόνηση της ομάδας στη Λετονία, εκεί όπου βρίσκεται από χθες Δευτέρα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ