Δημοσίευμα: «Πρώην κόουτς ΑΠΟΕΛ καλοβλέπει Ντάλσιο»

Δημοσίευμα: «Πρώην κόουτς ΑΠΟΕΛ καλοβλέπει Ντάλσιο»

Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα ο Ντάλσιο

Η Σερβική ιστοσελίδα meridiansport σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ενδιαφέρεται για τον Ντάλσιο.  Οι δύο τους δούλεψαν μαζί την σεζόν 22-23 στον ΑΠΟΕΛ και μένει να δούμε αν θα συνεργαστούν ξανά. 

Τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Όπως μαθαίνει η «MeridianSport», ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για τον Ντάλσιο του ΑΠΟΕΛ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε. Ο μέσος από τη Γουϊνέα-Μπισάου μπορεί να καλύψει τον χώρο του κέντρου ως αντικαταστάτης του Χουάνγκ.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς γνωρίζει πολύ καλά τα προσόντα του Ντάλσιο, αφού συνεργάστηκαν στον ΑΠΟΕΛ. Ο έμπειρος προπονητής θα μπορούσε να είναι ο βασικός παράγοντας για τη μετεγγραφή του κεντρικού μέσου στο Μαρακανά".

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Aκόμα ένα ωραίο βιντεάκι από την ΑΕΚ - «Να είμαστε δίπλα της…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Aκόμα ένα ωραίο βιντεάκι από την ΑΕΚ - «Να είμαστε δίπλα της…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάρτηση βίντεο από την ΑΕΚ προς τον κόσμο της ενόψει του εκτός έδρας αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφος FC.