Ανδρέας Χρίστου

Τον ήθελαν σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες, τον πήρε η ΑΕΚ τελικά και προκάλεσε το πρώτο μπαμ του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γκόντσγουιλ Εκπολό αποχώρησε την Τετάρτη από τον Απόλλωνα και την Πέμπτη ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ σε μια κίνηση που προκάλεσε αρκετή συζήτηση στα ποδοσφαιρικά στέκια. 

Ο 29χρονος Νιγηριανός στόπερ απέδειξε την αξία του στον ενάμιση χρόνο που έπαιξε στον Απόλλωνα και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με ένα καλό συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Τον ήθελαν πολύ οι κυανόλευκοι όμως οι τρεις προτάσεις που του έκαναν δεν τον ικανοποίησαν, ενώ συνδέθηκε και με την Ομόνοια το τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως ο καπνός να γίνει φωτιά.

Τελικά ο πολυθεσίτης αμυντικός κατέληξε στη Λάρνακα και οι ΑΕΚτζήδες υποδέχθηκαν τα νέα με ενθουσιασμό. Η ανανέωση Γκαρσία, η εμπειρία του Ρομπέρζ και η έλευση Εκπολό δημιουργούν θετικό κλίμα στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ που περιμένουν την ομάδα τους ακόμη πιο δυνατή φέτος.

Από την άλλη πολλοί οπαδοί άλλων έδειξαν ότι ήθελαν να δουν τον Εκπολό με τα χρώματα της ομάδας τους όμως είμαστε ακόμη πολύ νωρίς στο μεταγραφικό παζάρι, οπότε θα πρέπει να κάνουν υπομονή για το επόμενο μπαμ!

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στέλνουν Aitor Fernández στην ΑΕΚ-ThemaSports
15/06 @ 08:30

Στέλνουν Aitor Fernández στην ΑΕΚ

Η ισπανική ομάδα με ανάρτησή της εύχεται στον Ισπανό Aitor Fernández, καλή επιτυχία για το νέο βήμα στην καριέρα του στην ομάδα της ΑΕΚ.

Αγιασμός και έναρξη προπονήσεων -ThemaSports
14/06 @ 11:30

Αγιασμός και έναρξη προπονήσεων

Στις 24 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία της ΑΕΚ

Έξω φρενών στην ΑΕΚ για Μιλίτσεβιτς...-ThemaSports
13/06 @ 13:32

Έξω φρενών στην ΑΕΚ για Μιλίτσεβιτς...

Έντονα ενοχλημένοι με τον Άρη είναι στην ΑΕΚ...

ΑΕΚ: Tα εγκαίνια και η ονοματοδοσία του Αθλητικού Κέντρου της Ακαδημίας-ThemaSports
15/06 @ 19:10

ΑΕΚ: Tα εγκαίνια και η ονοματοδοσία του Αθλητικού Κέντρου της Ακαδημίας

Στις 15 Ιουνίου 2022 πραγματοποιηθηκε η Τελετή Εγκαινίων και Ονοματοδοσίας του Αθλητικού Κέντρου Ακαδημίας ΑΕΚ. Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Πόλος έλξης-ThemaSports
12/06 @ 20:14

Πόλος έλξης

Δεν χρειάζονται συστάσεις για την ποιότητα του Ιβάν Τρισκόφσκι.

 Ένας Καμπρέρα για όλες τις δουλειές!-ThemaSports
14/06 @ 21:35

Ένας Καμπρέρα για όλες τις δουλειές!

Ο Τσάβι Ρόκα απέδειξε ότι του αρέσει η εγχώρια αγορά με τις αποκτήσεις των Εκπολό και Δημητρίου, για φέτος. Πλέον μετά το κενό που αφήνει ο Ράφα Λόπες θέλει να τον αντικαταστήσει με ακόμη ένα γνώριμο ποδοσφαιριστή, τον Έντσο Καμπρέρα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ