Ο Εκπολό προκάλεσε... κρότο και ενθουσιασμό!

Ο Εκπολό προκάλεσε... κρότο και ενθουσιασμό!

Τον ήθελαν σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες, τον πήρε η ΑΕΚ τελικά και προκάλεσε το πρώτο μπαμ του καλοκαιριού.

Ο Γκόντσγουιλ Εκπολό αποχώρησε την Τετάρτη από τον Απόλλωνα και την Πέμπτη ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ σε μια κίνηση που προκάλεσε αρκετή συζήτηση στα ποδοσφαιρικά στέκια. 

Ο 29χρονος Νιγηριανός στόπερ απέδειξε την αξία του στον ενάμιση χρόνο που έπαιξε στον Απόλλωνα και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με ένα καλό συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Τον ήθελαν πολύ οι κυανόλευκοι όμως οι τρεις προτάσεις που του έκαναν δεν τον ικανοποίησαν, ενώ συνδέθηκε και με την Ομόνοια το τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως ο καπνός να γίνει φωτιά.

Τελικά ο πολυθεσίτης αμυντικός κατέληξε στη Λάρνακα και οι ΑΕΚτζήδες υποδέχθηκαν τα νέα με ενθουσιασμό. Η ανανέωση Γκαρσία, η εμπειρία του Ρομπέρζ και η έλευση Εκπολό δημιουργούν θετικό κλίμα στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ που περιμένουν την ομάδα τους ακόμη πιο δυνατή φέτος.

Από την άλλη πολλοί οπαδοί άλλων έδειξαν ότι ήθελαν να δουν τον Εκπολό με τα χρώματα της ομάδας τους όμως είμαστε ακόμη πολύ νωρίς στο μεταγραφικό παζάρι, οπότε θα πρέπει να κάνουν υπομονή για το επόμενο μπαμ!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η AEGEAN δίνει και φέτος φτερά στους δρομείς του  XM Μαραθώνιου Λεμεσού 

Η AEGEAN δίνει και φέτος φτερά στους δρομείς του  XM Μαραθώνιου Λεμεσού 

Ο XM Μαραθώνιος Λεμεσού, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, συνεχίζει τη συνεργασία του με την AEGEAN, η οποία θα δώσει και φέτος ισχυρό «παρών» ως Platinum Χορηγός επιβεβαιώνοντας την ανανέωση και περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής τους συνεργασίας.