Themasports teamΟ Βαγγέλης Μαρινάκης φωτογραφήθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στην Daily Mail, με το τατουάζ του στο αριστερό χέρι να τραβάει τα βλέμματα. Ποιες είναι οι έξι λέξεις που έχει "χτυπήσει".
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην "Daily Mail", όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στον Ολυμπιακό, αλλά και στη γενικότερη φιλοσοφία του.\
Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων φωτογραφήθηκε και το τατουάζ που έχει στο αριστερό του χέρι τράβηξε τα βλέμματα.
Συγκεκριμένα, επέλεξε να "χτυπήσει" έξι λέξεις που έχουν ιδιαίτερη σημασία. Αυτές είναι οι "Dream Love Create Fight Survive Win" (=Ονειρέψου, Αγάπα, Δημιούργησε, Πάλεψε, Επιβίωσε, Νίκησε").
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον supersport 104.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/11 @ 12:27
Ο Μανόλο Χιμένεθ στις 5 Σεπτεμβρίου πατούσε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη έχοντας συμφωνήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να διαδεχτεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη και να οδηγήσει τον Άρη στο υπόλοιπο της χρονιάς. Πλέον όμως λιγότερο από τρεις μήνες μετά, δείχνει να μετράει ήδη αντίστροφα.
23/11 @ 23:49
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στην «OPAP Arena», όμως σκόραρε με το… σταγονόμετρο ξανά και χρειάστηκε ένα γκολ του Ζίνι στην επιστροφή του για να πάρει τη νίκη με 1-0. Στο -3 από την κορυφή η Ένωση, συνεχίζεται το κάκιστο σερί του Άρη.
23/11 @ 09:44
Στο γεγονός πως ο Ατρόμητος δέχτηκε πολύ εύκολα το δεύτερο και το τρίτο γκολ από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης».
23/11 @ 09:07
Η ΑΕΚ τιμά τον Μανόλο Χιμένεθ στην OPAP Arena, με τον Ισπανό να επιστρέφει ως αντίπαλος στον πάγκο του Άρη, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
23/11 @ 08:43
Συγκίνησε η σύζυγος του Ευγένιου Γκέραρντ στην εκδήλωση του ΟΦΗ για τα 100 χρόνια των Κρητικών.
22/11 @ 23:30
Δείτε τα γκολ από την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Ατρόμητος για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
BEST OF THEMASPORTS