Το ξεχωριστό ΑΝΤΙΟ του Ντίντι στον Σα Πίντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το ξεχωριστό ΑΝΤΙΟ του Ντίντι στον Σα Πίντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ντιομερσί Ντονγκαλά αποχαιρέτησε με ένα όμορφο μήνυμα τον Σα Πίντο

Αυτή ήταν η δεύτερη και η πιο... γλυκιά συνεργασία των δύο όμως χωρίζουν ξανά οι δρόμοι τους μετά το διαζύγιο με τον Σα Πίντο.

Η ανάρτηση του Ντονγκαλά:

«Η δεύτερη συνάντησή μας ήταν η καλύτερη, μια μεγάλη σεζόν με σκαμπανεβάσματα αλλά στο τέλος με το κερασάκι στην τούρτα, ήθελες αυτόν τον τίτλο και τον πήρες. Ευχαριστούμε για το πάθος σου που μας ώθησε στο τέλος και στην τρέλα σου, μερικές φορές ήταν υπερβολική αλλά είναι αυτό που σε κάνει τον αληθινό άντρα που είσαι. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον γιατί το αξίζεις».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.