«Το δεύτερο ημίχρονο να το δείξουμε και στον τελικό»

«Το δεύτερο ημίχρονο να το δείξουμε και στον τελικό»

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια και μία εβδομάδα πριν τον τελικό κυπέλλου.

«Ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας στο γήπεδό μας με τους οπαδούς μας και θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο.

Σήμερα δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε. Δεχτήκαμε ένα ανόητο τέρμα. Κατά την άποψή μου ήταν φάουλ, όμως δεν δόθηκε. Πιέσαμε για να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία και για εμάς και για τους οπαδούς μας, ότι δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, θέλουμε να το δείξουμε και στον τελικό. Μπορεί να μην πήραμε την τέταρτη θέση, όμως δείξαμε πως άξια βρισκόμαστε στον τελικό".

Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για τον τελικό: "Είμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι αλήθεια πως παλέψαμε και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε όμως να κερδίσουμε, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τελικό».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΛ: Ο απολογισμός του Α' γύρου - Ξόρκισε... «δαίμονες και φαντάσματα» και δικαιούται να βλέπει πιο ψηλά!

ΑΕΛ: Ο απολογισμός του Α' γύρου - Ξόρκισε... «δαίμονες και φαντάσματα» και δικαιούται να βλέπει πιο ψηλά!

Συνέχισε και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ανοδική της πορεία η ΑΕΛ, αφού νίκησε την Ομόνοια Αραδίππου με 1-3 και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην 7η θέση με 20 βαθμούς, με απολογισμό 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.