Ποιος άλλος; Πολυτιμότερος του MLS για δεύτερη σερί χρονιά ο Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι στην κατάκτηση του τίτλου στο MLS και αναδείχθηκε ΜVP της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.


«Ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας στο γήπεδό μας με τους οπαδούς μας και θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο.
Σήμερα δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε. Δεχτήκαμε ένα ανόητο τέρμα. Κατά την άποψή μου ήταν φάουλ, όμως δεν δόθηκε. Πιέσαμε για να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία και για εμάς και για τους οπαδούς μας, ότι δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, θέλουμε να το δείξουμε και στον τελικό. Μπορεί να μην πήραμε την τέταρτη θέση, όμως δείξαμε πως άξια βρισκόμαστε στον τελικό".
Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για τον τελικό: "Είμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι αλήθεια πως παλέψαμε και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε όμως να κερδίσουμε, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τελικό».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις