Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μαΐου, Μιχελής Φιλίππου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Νεντίμ Τούτιτς: «Όπως είχαμε πει στην ανακοίνωση μας, να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που έδωσε στην ομάδα μας για άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Από εκεί και πέρα θα γινόταν προς το τέλος μια επαφή. Έγινε μια ποδοσφαιρική συζήτηση και κατέληξε να μην συνεχιστεί η συμφωνία μας από κοινού».

Για το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο αθλητικός διευθυντής θα δει υποψήφιους και θα ετοιμάσει ένα κατάλογο για να μπορούμε να εκκινήσουμε τον προγραμματισμό. Βλέπουμε προπονητές που πληρούν ειδικά κριτήρια, από οποιαδήποτε αγορά και αν προέρχεται».

Βασικά κριτήρια για την επιλογή προπονητή: «Να γνωρίζει και να μπορεί να αντιληφθεί ιδιαιτερότητες του δικού μας πρωταθλήματος και να μπορεί να έχει μια μακροπρόθεσμο πλάνο, όπως και η εξέλιξη ποδοσφαιριστών».

Για το μπάτζετ και τον στόχο της ομάδας: «Είναι πράγματα που τρέχουν αυτήν την στιγμή. Πρέπει να εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση. Ο στόχος είναι να είμαστε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να είμαστε».

Σχετικά με το ρόστερ: «Θα γίνει ότι είναι ορθό για να έχουμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Θα γίνουν συζητήσεις και περιμένουμε τις αποφάσεις της ΚΟΠ όσον αφορά του Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε τι θέλουμε και με υπομονή και σύνεση θα πορευτούμε». 

Στηρίζεται τον Κύπριο προπονητή, αυτό θα κάνετε και φέτος: «Θέλουμε να στηρίξουμε του Κύπριους ποδοσφαιριστές και αυτό θα κάνουμε. Θα πάρουμε εάν μπορούν να μας δώσουν αυτά που θέλουμε».

Με το θέμα του ΓΣΠ: «Με το θέμα έχουμε στόχο να παίζουμε στο ΓΣΠ. Θα γίνει την Τετάρτη (αύριο ) μία συνάντηση για να πούμε περισσότερα. Θα προκύψει μεγαλύτερο μέρος μετά και την συνάντηση. Από την πλευράς μας θέλουμε και μόλις υπάρχει κάτι επίσημο θα τοποθετηθούμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Ήταν πολύ εύκολη απόφαση για εμένα…» - Tι είπε για Ζαχαρίου και Ψάλτη-ThemaSports
23/05 @ 11:46

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Ήταν πολύ εύκολη απόφαση για εμένα…» - Tι είπε για Ζαχαρίου και Ψάλτη

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας 29Μ, Γιώργος Πετράκης.

Ξανά στα δύσκολα, αλλά ο... βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!-ThemaSports
21/05 @ 21:40

Ξανά στα δύσκολα, αλλά ο... βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!

Η απόφαση της διοίκησης της Ομόνοιας 29ης Μαΐου να δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Πετράκη, δείχνει ξεκάθαρα ότι οι «πράσινοι» τη νέα σεζόν, δεν έχουν σκοπό να αγωνιστούν στην Α' κατηγορία για τη... χαρά της συμμετοχής όπως ίσως κάποιοι να νομίζουν, αλλά θα έχουν ως στόχο την παραμονή τους.

ΕΠΙΣΗΜΟ για Πετράκη στην Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
21/05 @ 14:59

ΕΠΙΣΗΜΟ για Πετράκη στην Ομόνοια 29Μ

Η Ομόνοια 29ης Μαίου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή, Γιώργου Πετράκη.

Σε συζητήσεις με Νεόφυτο Μιχαήλ...-ThemaSports
21/05 @ 13:24

Σε συζητήσεις με Νεόφυτο Μιχαήλ...

Επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29ης Μαίου για τον Νεόφυτο Μιχαήλ.

«Συμφωνήσαμε με τον κ. Πετράκη - Εξετάζεται ο Νεόφυτος Μιχαήλ»-ThemaSports
21/05 @ 11:17

«Συμφωνήσαμε με τον κ. Πετράκη - Εξετάζεται ο Νεόφυτος Μιχαήλ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 του εκπρόσωπου Τύπου της Ομόνοιας 29Μ, Μιχέλη Φιλίππου

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ