Ξανά από σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, που μέσα σε 11 μέρες έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά τις απαραίτητες ανάσες δύο ημερών που πήραν το Σαββατοκύριακο, στον Ολυμπιακό επιστρέφουν από σήμερα και πάλι στις επάλξεις για την τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να αποφορτιστούν σωματικά και πνευματικά αφήνοντάς τους ελεύθερους το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Οι περισσότεροι εκμεταλλεύτηκαν το διήμερο ρεπό με κάποιες κοντινές «αποδράσεις». Για παράδειγμα, ο Έσε πήγε στη Νάξο και ο Ροντινέι στις Σπέτσες.

Από σήμερα, ωστόσο, όλοι θα έχουν το μυαλό τους μόνο στους «τελικούς» που ακολουθούν. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει μέσα σε έντεκα μέρες, από την προσεχή Πέμπτη μέχρι και την επόμενη Κυριακή, τέσσερα πολύ μεγάλα παιχνίδια που θα καθορίσουν αν η φετινή σεζόν θα αποκτήσει… μυθικές διαστάσεις στην ιστορία του συλλόγου ή θα χαθεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Η πρώτη και σημαντικότερη πρόκληση αφορά στον επαναληπτικό ημιτελικό του Conference League απέναντι στην Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες θέλουν να χτίσουν πάνω στο επικό 4-2 της Αγγλίας και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό της OPAP Arena στις 29 Μαΐου απέναντι σε Φιορεντίνα ή Κλαμπ Μπριζ.

Μετά από τον ημιτελικό, ο Ολυμπιακός έχει μόνο… τελικούς και στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή αντιμετωπίζει σε εξ αναβολής ντέρμπι τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ακολούθως την ΑΕΚ στο Φάληρο την επόμενη Τετάρτη και τον Παναθηναϊκό, τέλος, την επόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως μόνο με νίκες, 3/3 δηλαδή, μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Κι αν δεν κερδίσουν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, τότε ο στόχος του πρωταθλήματος ουσιαστικά χάνεται από τώρα.

Σήμερα θα φανεί πώς είναι η κατάσταση του Ορτέγκα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το πρώτο παιχνίδι.

Σημειώνεται πως διαθέσιμοι, σε αντίθεση με το ματς στην Αγγλία, θα είναι οι Ντόη και Μασούρας που εξέτισαν την ποινή τους, αν και όλα δείχνουν πως προβάδισμα έχει η ενδεκάδα του πρώτου αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στον τελικό του Conference League!-ThemaSports
19/05 @ 01:00

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στον τελικό του Conference League!

Ο Ολυμπιακός, με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάλεσε στον τελικό του Conference League και τον μικρό Γιαννάκη, το παιδί που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και είχε μια υπέροχη στιγμή με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στην Τούμπα!

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Μέσα Ιμπόρα και Γιόβετιτς!-ThemaSports
18/05 @ 22:37

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Μέσα Ιμπόρα και Γιόβετιτς!

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19/05, 20:00), με τους Ιμπόρα και Γιόβετιτς να επιστρέφουν για τους Πειραιώτες.

Άπαντες παρόντες και πανέτοιμος ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τον Άρη!-ThemaSports
18/05 @ 21:00

Άπαντες παρόντες και πανέτοιμος ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τον Άρη!

Τα τελευταία 90 λεπτά της σεζόν του. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνηση ενόψει του κρίσιμου «τελικού» με τον Άρη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κρατά κλειστά χαρτιά!

Μορόν: «Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας - Στοχεύουμε στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»-ThemaSports
18/05 @ 21:38

Μορόν: «Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας - Στοχεύουμε στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Λορέν Μορόν μίλησε για το παιχνίδι του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, επισημαίνοντας παράλληλα πως θέλουν να πάρουν τη νίκη μπροστά στους φιλάθλους τους.

Αλμέιδα: «Είμαι ευγνώμων στον Μελισσανίδη και τον κόσμο της ΑΕΚ»-ThemaSports
18/05 @ 21:19

Αλμέιδα: «Είμαι ευγνώμων στον Μελισσανίδη και τον κόσμο της ΑΕΚ»

Στο μήνυμα του Μελισσανίδη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στην COSMOTE ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα που μίλησε για το ματς με την Λαμία, αλλά και την μάχη τίτλου με τον ΠΑΟΚ

Super 3: «Καλούμε τον κόσμο μας να έχει τα μάτια του 1914 για το παραμικρό»-ThemaSports
18/05 @ 17:35

Super 3: «Καλούμε τον κόσμο μας να έχει τα μάτια του 1914 για το παραμικρό»

Οι οργανωμένοι του Άρη έβγαλαν ανακοίνωση όπου ζήτησαν προσοχή από τον κόσμο της ομάδας, καθώς και από τους παίκτες το 2/2 στα δύο τελευταία ματς της σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ