Όσκαρ γκαντεμιάς στον ΑΠΟΕΛ - Τραυματίστηκε ξανά ο Μαϊόλι, πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης
Ούτε τις τελευταίες ημέρες του 2025 δεν λένε να ησυχάσουν στον ΑΠΟΕΛ, αφού το ένα... «κτύπημα» της γκαντεμιάς διαδέχεται το άλλο.




Οι Ντένβερ Νάγκετς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και πλέον βρίσκονται πίσω στην ημιτελική σειρά της δυτικής περιφέρειας του NBA με 1-0.
Ο Νίκολα Γιόκιτς ξεχώρισε για ακόμα ένα παιχνίδι, αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ (32 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ), ωστόσο η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή.
Ο Σέρβος αστέρας μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου, όπου χάρισε μία εκπληκτική ατάκα.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι προσαρμογή μπορεί να κάνει για να αντιμετωπίσει τους Γκομπέρ, Τάουνς και Ριντ απάντησε: "Να έχω έναν κλώνο του εαυτού μου. Έτσι θα είμαι φρέσκος όταν θα κάνουν κάποια αλλαγή. Δεν ξέρω. Μπορούν να παίξουν και με ψηλό και με χαμηλό σχήμα.
Είναι physical, είναι καλοί στα ριμπάουντ, είναι επιθετικοί. Είμαι ικανοποιημένος με τα σουτ που πήρα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι μία πολύ καλή αμυντική ομάδα".
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις