O Mαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν αγωνίστηκε για 409η φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και έγινε ο δεύτερος σε συμμετοχές ξένος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μπαρτσελόνα είχε μια εφιαλτική βραδιά στο «Moντιλίβι» για την 34η αγωνιστική της La Liga καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2 από τη Τζιρόνα και είδε την «αιώνια» αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης, να στέφεται πρωταθλήτριας Ισπανίας για 36η αγωνιστική!
Αυτή η βραδιά ωστόσο, παρά τη μεγάλη έκταση του σκορ, ήταν ιστορική για τον τερματοφύλακα των «μπλαουγκράνα», Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν!
Και αυτό διότι, ο έμπειρος Γερμανός πορτιέρε, παρότι μάζεψε τέσσερις φορές την μπάλα από τα δίχτυα του, μπήκε στο... πάνθεον των ξένων ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα!
Συγκεκριμένα ο Τερ Στέγκεν έφτασε τις 409 συμμετοχές με την καταλανική ομάδα και βρίσκεται στη 2η θέση της συγκεκριμένης λίστας, πίσω μόνο, από τον θρύλο, Λιονέλ Μέσι που έχει 778 ματς στην «πλάτη»!
Μακάρι να μην χρειαζόταν στις προτάσεις να μπει παρελθοντικος χρόνος και αυτό το κείμενο να γραφόταν επειδή ο Ντιέγκο θα είχε βάλει ένα μεγάλο γκολ, θα είχε σηκώσει ένα ακόμη σημαντικό τρόπαιο. Ωστόσο μερικές φορές τα πράγματα στην ζωή δεν είναι δίκαια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:04
Μακάρι να μην χρειαζόταν στις προτάσεις να μπει παρελθοντικος χρόνος και αυτό το κείμενο να γραφόταν επειδή ο Ντιέγκο θα είχε βάλει ένα μεγάλο γκολ, θα είχε σηκώσει ένα ακόμη σημαντικό τρόπαιο. Ωστόσο μερικές φορές τα πράγματα στην ζωή δεν είναι δίκαια.
03/07 @ 14:32
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες με τα απομεινάρια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο επιθετικός της Λίβερπουλ και ο επίσης αδικοχαμένος αδερφός του.
03/07 @ 13:40
O Kριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το συλλυπητήριο μήνυμά του για τον χαμό του Ντιόγκο Ζότα, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.
03/07 @ 12:03
Τα αίτια του τροχαίου του Ζότα αναζητούν οι αρχές, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σκασμένο λάστιχο.
03/07 @ 11:49
Το τελευταίο post του Ντιόγκο Ζότα μερικές ώρες πριν από τον τραγικό του θάνατο ήταν με την αγαπημένη του.
03/07 @ 11:10
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο Ντιόγκο Ζότα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών λόγω τροχαίου δυστυχήματος, όπως αναφέρει η Marca σε δημοσίευμά της.
BEST OF THEMASPORTS