Σημαντική διοργάνωση για την Εθνική Κ15
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Σε διεθνές τουρνουά στην Αρμενία θα συμμετάσχει την ερχόμενη εβδομάδα η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-15. Αντίπαλο της θα είναι η Λευκορωσία, η Αρμενία και η Μολδαβία.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Πέμπτη, 9 Μαΐου
13:00 (ώρα Κύπρου) Λευκορωσία – Κύπρος
Σάββατο, 11 Μαΐου
15:00 (ώρα Κύπρου) Κύπρος – Μολδαβία
Δευτέρα, 13 Μαΐου
10:00 (ώρα Κύπρου) Κύπρος - Αρμενία
Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Παίδων Κ-15 Βαλεντίνου Κουλουντή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
ΑΕΚ Λάρνακας: Δαυίδ Γερασίμου, Μάρκος Άδωνη, Μιχάλης Χατζηχαμπή
ΑΕΛ Λεμεσού: Δημήτρης Μιχαηλίδης, Στυλιανός Αντωνίου
Ανόρθωση Αμμοχώστου: Σωτήρης Παναγή
Αγία Νάπα: Παρασκευάς Κωνσταντίνου
ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: Αλέξανδρος Μίτλετον
Απόλλων Λεμεσού: Ρομπέρτος Ρωτής, Χριστοδούλος Μαρνέρος
Άρης Λεμεσού: Αλέξανδρος Γερουκάλης, Γεώργιος Κέστας, Μαρτίνος Χαραλάμπους, Νικόλας Γεωργίου, Σάββας Σάββα
Ομόνοια Λευκωσίας: Κρίστιαν Καζακαίος, Κυριάκος Χριστοδούλου, Κωνσταντίνος Λυθραγκωμίτης, Μιχάλης Νεοφύτου
Πάφος F.C.: Ανδρέας Κάππος
Πρόγραμμα:
Τρίτη, 7 Μαΐου
16:20 Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας
18:20 Αναχώρηση για Αρμενία
21:45 Άφιξη στην Αρμενία.
Τετάρτη, 8 Μαΐου
13:00 Προπόνηση.
Πέμπτη, 9 Μαΐου
14:00 Αγώνας Λευκορωσία - Κύπρος.
Παρασκευή, 10 Μαΐου
16:00 Προπόνηση.
Σάββατο, 11 Μαΐου
16:00 Αγώνας Κύπρος - Μολδαβία
Κυριακή, 12 Μαΐου
11:00 Προπόνηση.
Δευτέρα, 13 Μαΐου
11:00 Αγώνας Κύπρος – Αρμενία
Τρίτη, 14 Μαΐου
00:05 Επιστροφή στη Κύπρο
Πληροφορίες μεταφοράς:
Αναχωρήσεις για Τρίτη 7 Μαΐου
16:20 Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Αναχώρηση από Πάφο (Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης ) Ώρα: 14:40
Αναχώρηση από Λεμεσό (Τσίρειο Στάδιο) Ώρα:15:30
Αναχώρηση από Παραλίμνι Ώρα: 15:40
Αναχώρηση από Λευκωσία (Allegra Hotel - ΓΣΠ) Ώρα: 15:45
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/06 @ 09:47
Η επόμενη ημέρα της νίκης της Εθνικής Γυναικών επί της Γεωργίας εκτός έδρας, πέραν της ικανοποίησης και του ενθουσιασμού, φέρνει και αναμονή για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας μας στα play-offs ανόδου στη Β' Κατηγορία του UEFA Women's Nations League.
04/06 @ 08:08
«Συγχαρητήρια στις ποδοσφαιρίστριες μας, συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες που συμμετείχαν στη διοργάνωση, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την ομάδα και κλήθηκαν για τη νέα μας προσπάθεια. Είμαι περήφανος για το πάθος και για την αγάπη τους για την ομάδα. Απέδειξαν για ακόμη μία φορά οι κοπέλες μας ότι δικαιωματικά θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία», ήταν η τοποθέτηση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Ρένου Δημητριάδη μετά το τέλος του αγώνα στην Τιφλίδα.
03/06 @ 22:52
Φινάλε με σημαντική νίκη για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών επί της Γεωργίας στο «M. Meskhi II» της Τιφλίδας.
03/06 @ 21:25
Με απογευματινή προπόνηση στον “Αρχάγγελο” συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης η προετοιμασία της η Εθνική μας ομάδας των Ανδρών για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει τον Ιούνιο.
03/06 @ 20:16
Ισόπαλος 1-1 έληξε ο σημερινός φιλικός αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων με την Αρμενία στο Ερεβάν.
03/06 @ 11:00
Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών Γιάννης Σατσιάς και Χαράλαμπος Χαραλάμπους μίλησαν στα ΜΜΕ για τους δύο αγώνες της Εθνικής με τη Βουλγαρία (06/06, 19:00) και τη Ρουμανία (10/06, 21:45).
BEST OF THEMASPORTS