Έχει μάτι τον Ιανουάριο!

Έχει μάτι τον Ιανουάριο!

Στην δύσκολη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, η Πάφος βρίσκει τρόπο να φέρνει καλούς παίκτες

Συνήθως τον Ιανουάριο οι ομάδες δυσκολεύονται να βρουν καλούς παίκτες έτσι ώστε να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα καθώς ως γνωστό την συγκεκριμένη περίοδο δεν βρίσκεις τόσο καλές επιλογές.

Στην περίπτωση της Πάφου όμως αν πάει κανείς πίσω στον χρόνο από την πρώτη μέρα έλευσης των επενδυτών, ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που παρατηρείται μία κλαή επιλογή στις μεταγραφές. Από το μυαλό περνάνε πολλά ονόματα με πρώτο και καλύτερο αυτό του Όνι Βαλακάρι, με τον Φινλανδό να είναι η καλύτερη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας. Ο Βαλακάρι ήρθε στην Πάφο από το 2020 και είναι ακόμα στην ομάδα.

Άλλοι παίκτες που ήρθαν Ιανουάριο και είχαν σημαντική συνεισφορά είναι οι Κέβιν Μπεριγκό, Στέφαν Πάνιτς, Μπράιαν Ανγκούλο και Ίβισα Ίβουσιτς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε την απόσταση από τη 14η Νορβηγία η Κύπρος, έχασε την ευκαιρία η Ελλάδα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε την απόσταση από τη 14η Νορβηγία η Κύπρος, έχασε την ευκαιρία η Ελλάδα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί της Μπραν με 0-1, έδωσε την ευκαιρία στην Κύπρο να μειώσει την απόσταση από τη 14η θέση στην οποία βρίσκεται η Νορβηγία!

BEST OF THEMASPORTS