Μπολόνια: Συγκίνησε ο Ορσολίνι πανηγυρίζοντας δακρυσμένος αγκαλιά με την γιαγιά του

Μπολόνια: Συγκίνησε ο Ορσολίνι πανηγυρίζοντας δακρυσμένος αγκαλιά με την γιαγιά του

Η Μπολόνια κλείδωσε την επιστροφή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 22 χρόνια και ο Ρικάρντο Ορσολίνι δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του, πανηγυρίζοντας εμφανώς συγκινημένος αγκαλιά με τη γιαγιά του.

Την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξασφάλισε η Μπολόνια μετά το 1-1 κόντρα στην Ουντινέζε την περασμένη Κυριακή (28/4) και θα αγωνιστεί ξανά εκεί για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια.

Το γεγονός αυτό έφερε την συγκίνηση του Ρικάρντο Ορσολίνι, ο οποίος πανηγύρισε αγκαλιά με την γιαγιά του, όντας ιδιαίτερα φορτισμένοι και οι δύο, σε μία τρομερή στιγμή.


Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σούπερ Μάλεν, βγήκε μπροστά και κρατά τη Ρόμα σε τροχιά τετράδας!

Σούπερ Μάλεν, βγήκε μπροστά και κρατά τη Ρόμα σε τροχιά τετράδας!

Με χατ-τρικ Ντόνιελ Μάλεν, η Ρόμα καθάρισε την Πίζα στο Ολίμπικο με 3-0 για να βρεθεί στο -1 από την τετράδα, έχοντας βέβαια ματς περισσότερο.