Μετά τους αγωνιστικούς χώρους της Premier League και του Champions League, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι έτοιμος να κατακτήσει και τις αρένες του «Clash of Clans»!
Ο 23χρονος Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία βιντεοπαιχνιδιών, «Supercell», για να πρωταγωνιστήσει στο πασίγνωστο παιχνίδι για κινητά, που μετρά εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο!
Μάλιστα, ο νεαρός άσος έγινε το πρώτο φυσικό πρόσωπο που γίνεται χαρακτήρας στο εν λόγω παιχνίδι, παίρνοντας τη μορφή του «Βασιλιά των Βαρβάρων» των Νορβηγών.
Οι θαυμαστές του παιχνιδιού θα μπορούν να παίζουν ως Χάαλαντ ή να προσπαθήσουν να νικήσουν τον Νορβηγό και το χωριό του στο παιχνίδι από την 1η Μαΐου.
Οι Ευρωπαίοι συνεχίζουν το οδοιπορικό τους (με εξαίρεση τον Άρη, που έπεσε με το κεφάλι ψηλά στην Αθήνα) την επόμενη εβδομάδα, οι υπόλοιπες ομάδες του Cyprus League By Stoiximan, ετοιμάζονται για την πρεμιέρα.
Η Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη νίκησε 1-0 στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ παρέμεινε στην κορυφή με τριάρα στη Σταντάρ.
Η Ριέκα γνώρισε ήττα από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 2-0 πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs του Europa League, με τον Μπέλιο να σκοράρει δις.