Η βροχερή και χειμωνιάτικη Παρασκευή (26/04) στο γαλλικό νότο ήταν η καλύτερη ημέρα του Παύλου Κοντίδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με δύο δεύτερες θέσεις ανέβηκε από την έκτη στην τέταρτη θέση και το Σάββατο (27/4) στην κούρσα μεταλλίων θα προσπαθήσει να καλύψει τη διαφορά των 9 βαθμών που τον χωρίζουν από το Γερμανό Buhl που είναι τρίτος.

Πρακτικά πρέπει να τερματίσει πέντε θέσεις μπροστά από το Γερμανό αλλά και να κρατήσει πίσω του το Νεοζηλανδό Saunders με τον οποίο έχει τους ίδιους βαθμούς.

Το 1-2 έχει κλειδώσει μεταξύ του Βρετανού Beckett και του Αυστραλού Wearn που θα παλέψουν για το χρυσό ενώ ο έκτος Mcaullay δεν μπορεί να ανέβει ψηλότερα.

Η κούρσα μεταλλίων είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 ώρα Κύπρου. Ο 34χρονος Κύπριος ιστιοπλόος ήταν πέρσι τρίτος στο Hyeres.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίοι Παύλος Κοντίδης και Μαριλένα Μακρή - Όλα τα βραβεία-ThemaSports
16/05 @ 00:23

Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίοι Παύλος Κοντίδης και Μαριλένα Μακρή - Όλα τα βραβεία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν (15/5) οι ετήσιες βραβεύσεις αρίστων ιστιοπλόων και ομίλων της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για το 2023. Η όλη εκδήλωση έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Έντεκα σερί διοργανώσεις στην πρώτη δεκάδα ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
27/04 @ 22:10

Έντεκα σερί διοργανώσεις στην πρώτη δεκάδα ο Παύλος Κοντίδης

Οι έντονοι άνεμοι στάθηκαν εμπόδιο για τον Παύλο Κοντίδη να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο του Παγκοσμίου Κύπελλο του Hyeres, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί η κούρσα μεταλλίων. Συνεπώς τα αποτελέσματα παραμένουν ως είχαν μετά τη συμπλήρωση εννέα ιστιοδρομιών, με τον Κύπριο ιστιοπλόο να παίρνει την τέταρτη θέση με 72β. ποινής.

Διατηρείται στην κορυφή η Μακρή, προκρίθηκε στα Medal Series η Λάππα-ThemaSports
25/04 @ 14:00

Διατηρείται στην κορυφή η Μακρή, προκρίθηκε στα Medal Series η Λάππα

Στην πρώτη θέση παραμένει η Μαριλένα Μακρή (ILCA6) μετά και τις τελευταίες ιστιοδρομίας στο Last chance Reggata στο Hyeres της Γαλλίας.

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
25/04 @ 20:47

Ανέβηκε στην 6η θέση στο Hyeres ο Παύλος Κοντίδης

Άνοδο στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης πέτυχε ο Παύλος Κοντίδης, με εφτά συμπληρωμένες ιστιοδρομίες, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»-ThemaSports
08/04 @ 14:58

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»

«Είδαμε τις αδυναμίες μας, τις αναγνωρίζουμε και ξέρουμε ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε μέχρι το μεγάλο ραντεβού που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Με αυτό το σκεπτικό ο Παύλος Κοντίδης αντιμετωπίζει την όγδοη θέση, της ιστιοπλοϊκής κλάσης ILCA 7 (Laser), στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς που έγινε στη Πάλμα της Μαγιόρκα.

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης-ThemaSports
06/04 @ 20:36

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης

Την όγδοη θέση πήρε στο 53ο Trofeo Princesa Sofia ο Παύλος Κοντίδης, κερδίζοντας δυο θέσεις στη γενική κατάταξη μετά την πέμπτη θέση στην κούρσα μεταλλίων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ