Το ποσοστό του Ολυμπιακού στις πρεμιέρες της EuroLeague και το σερί εκτός έδρας
Ο Ολυμπιακός για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα ξεκινήσει με εκτός έδρας παιχνίδι τη regular season της EuroLeague.




Με την ευκαιρία, ο κορυφαίος σύγχρονος Κύπριος αθλητής, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσοι τον στήριξαν σε αυτή τη διαδρομή κι εκφράζει την περηφάνια για τα επιτεύγματά του.
Αυτούσια η ανάρτηση του:
«30 μετάλλια. Αμέτρητες μάχες. Μια πορεία. Από το πρώτο μου διεθνές μετάλλιο το 2009 μέχρι σήμερα, κάθε βάθρο αντιπροσωπεύει χρόνια πειθαρχίας, θυσίας, αντοχής και πίστης.
Κάθε μετάλλιο κρύβει μια διαφορετική ιστορία, αλλά όλα έχουν την ίδια βάση: τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου, με στήριξαν και πίστεψαν σε αυτή την πορεία.
Είμαι περήφανος για το πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή. Και συνεχίζω να προχωρώ μπροστά.
Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια συλλογή μεταλλίων. Αυτή είναι η ιστορία μου όλα αυτά τα χρόνια»!.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις