Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν ακολουθεί την αποστολή του Ολυμπιακού σήμερα για τη Βαρκελώνη. Έτοιμος ο Γουόκαπ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με μια πολύ μεγάλη απουσία αναχωρεί το απόγευμα της Τρίτης για τη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός εν όψει των δύο πρώτων αγώνων των playoffs με την Μπαρτσελόνα, την Τετάρτη και την Παρασκευή (22:00).

Ο Κώστας Παπανικολάου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή. Ο αρχηγός της ομάδας δεν μπόρεσε ούτε σήμερα να βγει από το σπίτι του και υπό το φόβο να κολλήσει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, αποφασίστηκε να μείνει κλινήρης.

Υπάρχει, πάντως, πιθανότητα να ταξιδέψει αύριο ή μεθαύριο για την καταλανική πόλη, ωστόσο θα πρέπει να αναρρώσει από την ίωση που είναι πολύ βαριά.

Συνεπώς εφόσον η κατάσταση της υγείας του παρουσιάσει βελτίωση, μπορεί να προλάβει το παιχνίδι της Παρασκευής, αφού φαίνεται πως στο αυριανό δεν θα είναι διαθέσιμος.

Σε αντίθεση με τον «Παπ», κανονικά θα ταξιδέψει με την ομάδα ο Τόμας Γουόκαπ. Ο Τεξανός γκαρντ έβγαλε σήμερα ένα μέρος της προπόνησης μετά τις ενοχλήσεις στη μέση που χθες τον είχαν υποχρεώσει να εγκαταλείψει το πρόγραμμα. Ο διεθνής άσος αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, έστω κι αν χρειαστεί να σφίξει τα δόντια.

Περιττό να πούμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία Γουόκαπ και Παπανικολάου στον Ολυμπιακό, στην άμυνα και όχι μόνο. Ο Τεξανός γκαρντ έχει φέτος 8,7 πόντους, 4,8 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ και 10,4 στην αξιολόγηση σε 26:54 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρώπη, ενώ ο αρχηγός μετρά 7,4 πόντους, 3,6 πόντους, 2,9 ασίστ και 9,4 στην αξιολόγηση σε 25:28 κατά μέσο όρο προσφέροντας πολλά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον γιο του προέδρου της Φενέρμπαχτσε όρμηξε μαινόμενος ο Μάικ Τζέιμς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/05 @ 23:34

Στον γιο του προέδρου της Φενέρμπαχτσε όρμηξε μαινόμενος ο Μάικ Τζέιμς (ΒΙΝΤΕΟ)

Προς το μέρος του Κερίμ Ραχμί Κοτς, γιο του προέδρου της Φενέρμπαχτσε, όρμηξε μαινόμενος ο Μάικ Τζέιμς.

ΧΑΜΟΣ στο φινάλε του Φενέρ-Μονακό: Οπαδοί των γηπεδούχων μπούκαραν στο παρκέ και τα έβαλαν με παίκτες των Μονεγάσκων! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/05 @ 23:04

ΧΑΜΟΣ στο φινάλε του Φενέρ-Μονακό: Οπαδοί των γηπεδούχων μπούκαραν στο παρκέ και τα έβαλαν με παίκτες των Μονεγάσκων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ένταση υπήρξε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Φενέρ-Μονακό, με δεκάδες φίλους των γηπεδούχων να μπαίνουν στο παρκέ και να τα λένε σε έντονο ύφος με τους παίκτες των Μονεγάσκων!

Μεγάλη απόδραση για τη Μονακό από την Πόλη και περιμένει τη Φενέρ στο... κάστρο της! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/05 @ 22:50

Μεγάλη απόδραση για τη Μονακό από την Πόλη και περιμένει τη Φενέρ στο... κάστρο της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς επικράτησε στην Τουρκία της Φενέρμπαχτσε με 65-62, έκανε το 2-2 και όλα θα κριθούν στον πέμπτο αγώνα της σειράς την επόμενο εβδομάδα στο Πριγκιπάτο.

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν πρέπει να γίνει πιο παρεμβατικός, στο F-4 δεν θα ‘χει Μακάμπι-ThemaSports
03/05 @ 23:40

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν πρέπει να γίνει πιο παρεμβατικός, στο F-4 δεν θα ‘χει Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί -εκτός απροόπτου- στο F-4 και εκεί ο Εργκίν Αταμάν οφείλει να έχει πιο έτοιμους τους πράσινους σε όλους τους τομείς.

Το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κορέο των οπαδών της Φενέρ με το εισιτήριο για το Final-4 του Βερολίνου! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/05 @ 21:32

Το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κορέο των οπαδών της Φενέρ με το εισιτήριο για το Final-4 του Βερολίνου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε δημιούργησαν ένα ακόμη υπέροχο κορέο πριν το τζάμπολ του αγώνα με τη Μονακό.

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο ΟΑΚΑ: Sold out ο τελικός του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι σε χρόνο ρεκόρ!-ThemaSports
03/05 @ 18:48

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο ΟΑΚΑ: Sold out ο τελικός του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι σε χρόνο ρεκόρ!

Μέσα σε έξι μόνο ώρες, τα εισιτήρια του Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έκαναν «φτερά», με τους «πράσινους» να γεμίζουν από άκρη σε άκρη το «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ