«Βράζει» ο ΠΑΟΚ: «Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σε ένα κλειστό παιχνίδι»

«Βράζει» ο ΠΑΟΚ: «Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σε ένα κλειστό παιχνίδι»

Έξαλλοι είναι στον ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο ρέφερι του ντέρμπι στο «Γ.Καραϊσκάκης», κάνοντας λόγο για μία κακή επιλογή μεγάλου ρίσκου που διαμόρφωσε με τις αποφάσεις του το αποτέλεσμα!

Όπως υπογραμμίζουν σε έντονο ύφος οι Θεσσαλονικείς, η επιλογή του Μιγκέλ Νογκέιρα αποδείχθηκε κατώτερου επιπέδου, με μεγάλο ρίσκο, διαμορφώνοντας επί της ουσίας με τις αποφάσεις του το τελικό αποτέλεσμα. Και στέκονται τόσο στην φάση με το πέναλτι που καταλόγισε στον Κουλιεράκη, όπως και στο γεγονός ότι αγνόησε το φάουλ στον Σάστρε στο δεύτερο γκολ των Πειραιωτών.

Όπως σημειώνουν οι ασπρόμαυροι: «Αποδείχθηκε ξεκάθαρα κατώτερου επιπέδου, κακή επιλογή μεγάλου ρίσκου, που εν τέλει μετέφρασε με «καθημερινή» επαφή σε πέναλτι, και αγνόησε φάουλ στον Σάστρε στο δεύτερο γκολ, ουσιαστικά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σ' ένα παιχνίδι κλειστό. Δεν χρειαζόταν να κάνει και κάτι παραπάνω...».

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Έσπι ήταν και πάλι εκεί, γλιτώνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης από μέγα κάζο

Ο Έσπι ήταν και πάλι εκεί, γλιτώνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης από μέγα κάζο

Έλτσε και Ρεάλ Μαδρίτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την 6η αγωνιστική της La Liga, με τους Μαδριλένους να ιδρώνουν αλλά να παίρνουν στο φινάλε το τρίποντο με 3-2. Χρυσή αλλαγή για τους Μερένχες ο Εσπί.