Ο Ρόι Κιν «πετσόκοψε» τη Γιουνάιτεντ, παρά την πρόκριση στον τελικό!

Ο Ρόι Κιν «πετσόκοψε» τη Γιουνάιτεντ, παρά την πρόκριση στον τελικό!

Ο Ρόι Κιν δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος με όλα όσα είδε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Κόβεντρι.

Ο Ρόι Κιν είναι από εκείνους τους σχολιαστές που δεν «μασάνε» τα λόγια τους. Ακόμη και αν πρόκειται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν εκείνοι που πέρασαν στον τελικό του Κυπέλλου, παρά το γεγονός ότι ζορίστηκαν υπερβολικά κόντρα στην Κόβεντρι.

Η ομάδα της Championship έβαλε δύσκολα στο σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος της παράστασης κατάφερε να σημειώσει και τέταρτο γκολ. Ένα τέρμα που θα μπορούσε να είναι ιστορικής σημασίας, αλλά δεν μέτρησε ποτέ, αφού για λίγα εκατοστά ήταν οφσάιντ ο παίκτης Κόβεντρι .

Ο Ρόι Κιν δεν χαρίστηκε με όλα όσα είπε για την πρώην ομάδα του. Και είπε πολλά και βαριά λόγια. «Μία ομάδα έπαιξε σαν να έδειχνε να είναι της Premier League και αυτή δεν ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή με την εικόνα που είχε και έδειξε ήταν σαν να αγωνιζόταν στην Championship», η ατάκα του θρύλου της Γιουνάιτεντ.

Sportsking.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι χλιδάτες διακοπές του Τσιτσιπά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι χλιδάτες διακοπές του Τσιτσιπά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά από τις χλιδάτες διακοπές του.