Η... σύζυγος του Τάνκοβιτς πίσω από την κανονιά-πρόκρισης: «Γαμ...ε το, θα σουτάρω»!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η... σύζυγος του Τάνκοβιτς πίσω από την κανονιά-πρόκρισης: «Γαμ...ε το, θα σουτάρω»!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τάνκοβιτς ήταν ο ήρωας της πρόκρισης της Πάφου στον τελικό του Κυπέλλου.

Η Παφιακή ομάδα απέδρασε με την ισοπαλία από τη Λεμεσό χάρη σε ένα απίστευτο γκολ του Τάνκοβιτς από τα 40 μέτρα και ο Σουηδός έγραψε ιστορία.

Μάλιστα όπως δήλωσε μετά τον αγώνα, η σύζυγος του του έλεγε συνεχώς να σουτάρει από μακριά και εκείνη την στιγμή είπε από μέσα του «γαμ***ε το, θα σουτάρω»!

Δείτε την ανάρτηση με τις δηλώσεις του:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pafos FC Official (@pafosfc)

 

«Δεν μπορώ να το περιγράψω, απίστευτο συναίσθημα. Η σύζυγος μου μου έλεγε κάθε φορά σούταρε, σούταρε, σούταρε, πρέπει να σουτάρεις περισσότερο και σκέφτηκα «γαμ***ε το, θα σουτάρω» και η μπάλα πήγε μέσα! Απίστευτο συναίσθημα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τελευταίο ΔΙΠΛΟ με Γκασάμα η Ανόρθωση, πέρσι ήταν ΟΛΑ... Απόλλων!

Τελευταίο ΔΙΠΛΟ με Γκασάμα η Ανόρθωση, πέρσι ήταν ΟΛΑ... Απόλλων!

Ο Απόλλωνας πήρε τον αέρα της Ανόρθωσης στις τελευταίες καθώς σε 3 αναμετρήσεις η λεμεσιανή ομάδα σημείωσε ισάριθμες νίκες ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου έχει να κερδίσει στην Λεμεσό από τον Νοέμβριο του 2023.