Ανδρέας Σταύρου

Για το φετινό ρόστερ της Ομόνοιας ακούστηκαν πολλά, αλλά όπως φαίνεται το ρόστερ ήθελε τον δάσκαλο του...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα στην σεζόν οι συζητήσεις μεταξύ των φίλων της Ομόνοιας και όχι μόνο ήταν πόσο ελλιπές ήταν το ρόστερ του τριφυλλιού ή και πόσο χαμηλό σε ποιότητα είναι. Η αλήθεια είναι πως οι πράσινοι ήταν γεμάτοι αστάθειες, οι εμφανίσεις δεν έπειθαν και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν ψηλά στην βαθμολογία κανείς δεν πίστευε στο απόλυτο ότι η ομάδα θα πήγαινε μέχρι τέλους.

Στην Ομόνοια φέτος κάθισαν στον πάγκο τρεις προπονητές. Πρώτα ο Σωφρόνης Αυγουστή, μετά ο Τσέντιλ Ρέκνταλ και τώρα ο Γιάννης Αναστασίου. Με Σωφρόνη η Ομόνοια ήταν καλή αλλά φανέρωνε αδυναμίες (η αλήθεια είναι ότι ο Σωφρόνης δεν στηρίχθηκε με τις μεταγραφές που ήθελε), ενώ με τον Ρέκνταλ νομίζω ότι τα πεπραγμένα ήταν τέτοια που δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Στην σύντομη θητεία του Νορβηγού Ρέκνταλ η Ομόνοια έπαιζε κακό ποδόσφαιρο ενώ και οι μεταγραφές που έγιναν εκτός του ότι δεν ήταν δικές του επιλογές, εξέθεσαν και τον Γιάνσον που έφερε μόνο τον Μπάκιτς.

Η αλλαγή προπονητή ήταν και πάλι επιβεβλημένη με την διοίκηση Παπασταύρου να επιλέγει τον Γιάννη Αναστασίου μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν και πολύς κόσμος δεν τρελάθηκε με την έλευση του Ελλαδίτη προπονητή, οι πράξεις στο γήπεδο αποδεικνύουν ότι ευτυχώς που ήρθε.

Ο κόουτς Αναστασίου σουλούπωσε την ομάδα τακτικά, έδωσε σε όλους τους παίκτες ρόλους με πρώτο γνώμονα ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα, βελτίωσε την αμυντική λειτουργία και γενικώς έκανε την ασταθή Ομόνοια μια ομάδα σοβαρή που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και πως να χτυπάει τον κάθε αντίπαλο.

Η απόδειξη αυτής της φοβερής δουλειάς του Αναστασίου σε μόλις δύο μήνες φάνηκε στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη όπου οι πράσινοι διαχειρίστηκαν άψογα το σκορ του πρώτου αγώνα στο κύπελλο, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό.

Η Ομόνοια από ότι φάνηκε κακή ομάδα δεν ήταν. Ήθελε τις μεταγραφικές πινελιές, τις έκανε τον Ιανουάριο και ο Γιάννης Αναστασίου μεταμόρφωσε αυτή την ομάδα που πολλοί δεν την πίστεψαν και τώρα που καίει το σίδερο ξεδιπλώνει την ποιότητα της.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ-ThemaSports
30/04 @ 19:10

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΣΕΜΕΔΟ

Η χρηματιστηριακή αξία του Γουίλι Σεμέδο, έφθασε το 1εκ. σύμφωνα με το transfermarkt.

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ThemaSports
30/04 @ 23:03

ΔΙΕΨΕΥΣΕ / ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Διέψευσε μεγάλη μερίδα οπαδών της Ομόνοιας ο Γιάννης Αναστασίου.

Η αλήθεια για Μίλετιτς...-ThemaSports
30/04 @ 16:24

Η αλήθεια για Μίλετιτς...

Δεύτερη σεζόν του Νεμάνια Μίλετιτς με την φανέλα της Ομόνοιας.

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς-ThemaSports
30/04 @ 13:00

Κορυφαίος στο «αιώνιο» ο Μίλετιτς

MVP της αναμέτρησης με το ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε ο Νεμάνια Μίλετιτς.

Για πρώτη φορά!-ThemaSports
30/04 @ 20:41

Για πρώτη φορά!

Ακούγεται απίστευτο αλλά η Ομόνοια φέτος δεν κέρδισε την Πάφο στο ΓΣΠ.

Δημητρίου: «Η Ομόνοια πάντα διεκδικεί την 1η θέση και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο»-ThemaSports
30/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Η Ομόνοια πάντα διεκδικεί την 1η θέση και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και το γραφείο Τύπου του «τριφυλλιού», δημοσίευσε κείμενο με αυτούσιες τις δηλώσεις του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ