Η «αλλοίωση» του χαρακτήρα της προηγούμενης δεκαετίας…
Το ότι ο Απόλλωνας έφτιαξε περισσότερες φάσεις από την ΑΕΚ, όντας άτυχος σε κάποιες καθαρές ευκαιρίες (όπως στην φάση του διπλού δοκαριού), αποτέλεσε γεγονός που εκτίμησε ο κόσμος του.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Είχαν πολύ καλά αντακλαστικά στην αντιμετώπιση του περιστατικού οι πέντε διασώστες – νοσηλευτές που ενεργοποιήθηκαν, χρησιμοποιώντας απινιδωτή.
Αξιοσημείωτο, ότι κατάφεραν να τον επαναφέρουν 4 φορές!
Μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Πριν από λίγο, λάβαμε ενημέρωση ότι είναι καλά στην υγεία του, θα παραμείνει στο καρδιολογικό τμήμα για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.
Ο Άντρος Παπαδούρης, για μερικά χρόνια, είχε επιτελικό ρόλο στα γραφεία του σωματείου του Απόλλωνα στην οδό Μεσολογγίου.
* H ιστοσελίδα μας του εύχεται ταχεία ανάρρωση και σύντομα να... επιστρέψει στην κερκίδα, για να παρακολουθεί κανονικά τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.