Ομόνοια και Άρης θα αναμετρηθούν στο ΓΣΠ (Τετάρτη, 19:00), για τον 2ο επαναληπτικό του ημιτελικού για το Κύπελλο Coca – Cola.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι «πράσινοι» έχουν ισχυρό προβάδισμα πρόκριση, αφού την περασμένη Τετάρτη έφυγαν με μεγάλο διπλό από το Στάδιο «Αλφαμέγα». Αφού επικράτησαν της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με 0-3 και τώρα χρειάζεται να τελειώσουν την δουλειά.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση του τελευταίο διάστημα και διεκδικεί με αξιώσεις τόσο το Κύπελλο, όσο και το Πρωτάθλημα. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Χθες (Δευτέρα, 15/4) προέκυψε αρνητική εξέλιξη στο τριφύλλι, καθώς ο Ρομάν Μπεζούς που είχε αποχωρήσει από τον αγώνα με την Ανόρθωση, πέρασε από εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί πλήρη λήξη αχίλλειου τένοντα, πράγμα που θα τον κρατήσει εκτός για τουλάχιστον έξι μήνες.

Από την άλλη ο Άρης ακολουθεί αντίθετη πορεία το τελευταίο διάστημα από την Ομόνοια, αφού από διεκδικητής και τον δύο τροπαίων, έχει βγει εκτός κούρσα για το πρωτάθλημα και στο Κύπελλο είναι με το ενάμισι πόδι εκτός.

Η Λεμεσιανή ομάδα κινδυνεύει να μην εξασφαλίσει θέση για την Ευρώπη, αφού είναι στο -4 από την 3η θέση και πολύ κοντά στον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Αν μείνει 4η, θα ευελπιστεί να κατακτήσει το Κύπελλο η Ομόνοια, για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάζουν οι Καζού και Στρούσκι.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαραλάμπους: «Στους τελικούς παίζει ρόλο η ψυχολογική προετοιμασία - Έχει μεγαλύτερη ποιότητα η Πάφος, αλλά...»-ThemaSports
16/05 @ 12:40

Χαραλάμπους: «Στους τελικούς παίζει ρόλο η ψυχολογική προετοιμασία - Έχει μεγαλύτερη ποιότητα η Πάφος, αλλά...»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Κύπριος προπονητής, Χρήστος Χαραλάμπους, ο οποίος μίλησε για τον τελικό κυπέλλου και για το μέλλον του.

Η πιο όμορφη στιγμή: Έπαιξαν μπάλα με παίκτες Ομόνοιας και Πάφου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 12:05

Η πιο όμορφη στιγμή: Έπαιξαν μπάλα με παίκτες Ομόνοιας και Πάφου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η πιο όμορφη στιγμή στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον Σαββατιάτικο (18/05, 20;00) τελικό κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και την Πάφος FC, έλαβε χώρα μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων, όταν οι αρχηγοί των δύο φιναλίστ, Ιωάννης Κούσουλος και Μάριος Δημητρίου, έπαιξαν μπάλα με τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους!

Το αντικείμενο του... ΠΟΘΟΥ για Ομόνοια και Πάφος FC! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/05 @ 11:27

Το αντικείμενο του... ΠΟΘΟΥ για Ομόνοια και Πάφος FC! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στη σημερινή (16/05) συνέντευξη Τύπου για τον Σαββατιάτικο (18/05, 20:00) τελικό κυπέλλου, βρίσκεται και το τρόπαιο που θα κατακτήσει ο νικητής του μεγάλου αγώνα!

Τετ α τετ Παπασταύρου-Ντουμπόφ σε πολύ καλό κλίμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/05 @ 11:13

Τετ α τετ Παπασταύρου-Ντουμπόφ σε πολύ καλό κλίμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι ιδιοκτήτες των φιναλίστ του τελικού κυπέλλου, Σταύρος Παπασταύρου (Ομόνοια) και Ρομάν Ντουμπόφ (Πάφος FC), συνομίλησαν για αρκετά λεπτά σε πολύ καλό κλίμα, λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή (16/05) συνέντευξη Τύπου...

Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του τελικού από Αναστασίου, Καρσέδο, Κούσουλο, Δημητρίου και προέδρους-ThemaSports
16/05 @ 11:20

Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του τελικού από Αναστασίου, Καρσέδο, Κούσουλο, Δημητρίου και προέδρους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/05) το πρωί στο οίκημα του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό στη Λευκωσία, η συνέντευξη Τύπου του Σαββατιάτικου (18/05, 20:00) τελικού κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Πάφος FC.

«Οι αποφάσεις της Αστυνομίας δεν είναι προβλέψιμες -  Υπήρχε λόγος να μην υπάρχουν οπαδοί;»-ThemaSports
08/05 @ 14:12

«Οι αποφάσεις της Αστυνομίας δεν είναι προβλέψιμες - Υπήρχε λόγος να μην υπάρχουν οπαδοί;»

Ο Φοίβος Κωνσταντινίδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, o άνθρωπος του ΓΣΠ μίλησε για τον τελικό κυπέλλου μεταξύ της Ομόνοιας και της Πάφος FC, αλλά και για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ που θα κρίνει το πρωτάθλημα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ