Ομονοιάτης και με τη βούλα ο Νέγκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Την απόκτηση του Γάλλου με Ουγγρικό διαβατήριο ακραίου αμυντικού, Λοϊκ Νέγκο ανακοίνωσε - όπως αναμενόταν - η Ομόνοια!




Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Alpha, Κώστα Νάνο, υπάρχουν ερωτήματα τα οποία παραμένουν αναπάντητα, με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Φόνος στα Κονιά: Θρήνος για τον άτυχο Αλέξανδρο - Σήμερα απευθύνουν το τελευταίο αντίο - Η παράκληση της οικογένειας
Εκτός από το μαχαίρι και τα ρούχα του δράστη, που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί, ερωτηματικό παραμένει και το εάν η μοιραία συνάντηση δράστη και θύματος έξω από το περίπτερο είχε διευθετηθεί ή έγινε τυχαία. Κάτι που θα διευκρινιστεί μέσω της εξέτασης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώην σύντροφος του θύματος τον είχε καταγγείλει για συγκεκριμένα αδικήματα στις Αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι, ως ύποπτος για τον φόνο εκ προμελέτης συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ο πατέρας της νεαρής, ηλικίας 58 ετών.
tothemaonline
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις