Μέσα σε λίγες μέρες, μετά τον προημιτελικό με την Αταλάντα, ο Γιούργκεν Κλοπ είδε ξανά μια αγνώριστη Λίβερπουλ στον αγωνιστικό χώρο και το κατέστησε σαφές για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο της Κυριακάτικης ήττας (1-0) από την Κρίσταλ Πάλας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι «κόκκινοι», μαζί με τους «κανονιέρηδες», δέχθηκαν «χαστούκια» με τα οποία η Μάντσεστερ Σίτι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Οι «αετοί» του Γκλάσνερ κατάφεραν σημαντικό πλήγμα στο κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δηλώνει χαρακτηριστικά για την υπόθεση της διεκδίκησης του τίτλου:

«Προφανώς θα μου κάνατε τέτοια ερώτηση για τον τίτλο, αλλά η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Αν παίζουμε όπως το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, γιατί να πάμε για τον τίτλο;

Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο, τότε μπορούμε να πάρουμε νίκες και θα δούμε τι μπορεί να συμβεί αν στραβοπατήσουμε και οι υπόλοιποι.

Ούτως ή άλλως πλέον πρέπει να πάρουμε ματς. Θα είναι δύσκολο και είναι ξεκάθαρο. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Και η κριτική σε τέτοιο σημείο είναι οκ».

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έριξε τη βόμβα για το μέλλον του ο Εμπαπέ: «Ήθελα να σας μιλήσω...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/05 @ 21:23

Έριξε τη βόμβα για το μέλλον του ο Εμπαπέ: «Ήθελα να σας μιλήσω...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε πως αυτή η σεζόν είναι και η τελευταία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να διευκρινίζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τέλος από τη Γαλατάσαραϊ ο Ζαχά, επιστρέφει στην Premier League! -ThemaSports
10/05 @ 20:11

Τέλος από τη Γαλατάσαραϊ ο Ζαχά, επιστρέφει στην Premier League!

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Γουίλφριντ Ζαχά!

Μάχη Ευρώπης για Γκιμαράες και Μπράγκα-ThemaSports
10/05 @ 17:02

Μάχη Ευρώπης για Γκιμαράες και Μπράγκα

Δύο στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση και του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχει φτάσει και μαθηματικά στην κατάκτησή του.

«Βλέπει» Βιρτς για το καλοκαίρι του 2025! -ThemaSports
10/05 @ 20:23

«Βλέπει» Βιρτς για το καλοκαίρι του 2025!

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Μαδρίτη αυτό το καλοκαίρι, η Ρεάλ έχει στα σκαριά την επόμενη μεγάλη της κίνηση. Σύμφωνα με την Bild, η «βασίλισσα» έχει βάλει στο μάτι τον Φλόριαν Βιρτς, το νέο μεγάλο αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου, για το 2025.

Τρεις παίκτες θέλει ο Αρτέτα – Με αυτούς η Άρσεναλ του χρόνου θα… χτυπήσει τα πάντα-ThemaSports
10/05 @ 20:45

Τρεις παίκτες θέλει ο Αρτέτα – Με αυτούς η Άρσεναλ του χρόνου θα… χτυπήσει τα πάντα

Η Άρσεναλ περιμένει να τελειώσει... γλυκά η σεζόν και να ξεκινήσει το κυνήγι νέων ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά.

Πάλμερ: Μετά από έξι χρόνια παίκτης του μήνα στην Premier League ένας «Μπλε»-ThemaSports
10/05 @ 17:48

Πάλμερ: Μετά από έξι χρόνια παίκτης του μήνα στην Premier League ένας «Μπλε»

Ο Κόουλ Πάλμερ κατέκτησε το βραβείου του κορυφαίου παίκτη στην Premier League για τον μήνα Απρίλιο, βραβείο που δεν είχε κατορθώσει να κερδίσει κάποιος παίκτης της Τσέλσι από το Σεπτέμβριο του 2018.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ