Ο προπονητής της Ομόνοιας 29Μ, Νεντίμ Τούτιτς, έκανε δηλώσεις στον Super Sport FM, σχολιάζοντας τον άθλο της ομάδας του να ανέβει στην Α' κατηγορία για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την άνοδο της Ομόνοιας 29Μ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας που μας υποστήριξε από την πρώτη προπόνηση και πίστεψε στη μεγάλη επιτυχία. Χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολο. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για τα παιχνίδια που έπαιξαν. Μέσα στο γήπεδο έδειξαν πάθος, θέληση και ποιότητα. Η ομάδα είχε χαρακτήρα και καταφέραμε να κάνουμε την επιτυχία».

Για το δίκαιο της ανόδου: «Δίκαια στο 100% πήραμε την άνοδο. Ο κάθε ένας στην ομάδα ήξερε όσα πρέπει να κάνει στο ρόλο του. Ο κόσμος μας στήριξε πολύ. Τα καταφέραμε μετά από σκληρή δουλειά, δεν ήταν εύκολο από την αρχή, όμως παλέψαμε, πιστέψαμε και στο τέλος τα καταφέραμε να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία».

Για το πότε πίστεψε ότι θα έρθει η πολυπόθητη άνοδος: «Όταν μίλησα με τη διοίκηση, μου τόνισαν ότι στόχος είναι η πρώτη οκτάδα. Μόλις πήγαμε σε αυτό το γκρουπ, ήμουν σίγουρος ότι θα ανέβουμε κατηγορία. Οι σπουδαίες νίκες που μας πρόσφεραν ώθηση, ήταν οι τρεις συνεχόμενες νίκες με τον Ολυμπιακό, την Ομόνοια Αραδίππου και τον Ύψωνα. Ήμουν σίγουρος μετά από αυτές τις δοκιμασίες, ότι θα έρθει αυτή η επιτυχία».

Για το αν ανεβαίνει δίκαια η πρώτη τριάδα: «Ναι. Τραβήξαμε τον Ολυμπιακό πίσω, πλέον είναι δύσκολο για εκείνον. Αυτές οι ομάδες πρόσφεραν κάτι παραπάνω γι' αυτό και πήραν την άνοδο. Εμείς ως Ομόνοια 29Μ έχουμε δύο αγώνες, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε στα “σαλόνια” ως πρωταθλητές. Τώρα που φτάσαμε τόσο κοντά στο πρωτάθλημα, είναι κρίμα, τα παιδιά αξίζουν τα πάντα και θα τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Δεν αλλάζουμε τίποτα από τη φιλοσοφία μας. Θα παίξουμε για τη νίκη με την Ομόνοια Αραδίππου και θα τα καταφέρουμε ως σύνολο».

Για την ενδεχόμενη παραμονή του: «Να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω κάτι, δεν ξέρω εάν σκέφτονται τη συνέχιση της συνεργασίας. Δεν ξέρω πως σκέφτεται η διοίκηση, εάν σκέφτονται ότι μπορούμε να συνεχίσουμε θα βρούμε λύση. Εάν δεν τα βρούμε, ο καθένας θα ακολουθήσει το δρόμο του και βλέπουμε στη συνέχεια. Καλούμαστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και μετά να καθίσουμε στο τραπέζι για να μιλήσουμε».

Για το αν θα είναι δύσκολο να δώσουν τα χέρια: «Την περσινή περίοδο όταν πήγα εκεί, συμφωνήσαμε σε 10 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι γεγονός. Αν θέλουν, θα τα βρούμε, όμως στην Κύπρο δεν είναι τίποτα σίγουρο. Περιμένουμε πρόταση και να καθίσουμε να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα».

Για το έντονο στοιχείο των παικτών από Κύπρο: «Η πρώτη κατηγορία είναι δύσκολη, ωστόσο, είμαι από τους λίγους προπονητές που δίνω περισσότερες ευκαιρίες σε ντόπιους παίκτες. Γιατί πιστεύω στις δυνατότητες τους, δεν έχω τίποτα εναντίον των ξένων. Ξέρω τι μπορεί να μου προσφέρει ένας Κύπριος ποδοσφαιριστής. Ένας σωστός ντόπιος παίκτης μπορεί να σου προσφέρει άμεσα και πολλά, προτιμώ πάντα τους Κυπραίους. Με 3-4 ξένους μπορούμε να φέρουμε επιτυχία».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Respect στη Θύρα 9: Μετά το πάρτι ανόδου τα καθάρισαν όλα - «Δεν άφησαν ούτε καρφίτσα»!-ThemaSports
28/04 @ 15:51

Respect στη Θύρα 9: Μετά το πάρτι ανόδου τα καθάρισαν όλα - «Δεν άφησαν ούτε καρφίτσα»!

Το πάρτι ανόδου της Ομόνοιας 29ης Μαίου κορυφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Λευκωσίας.

ΘΥΡΑ 9: «Πράσινο τσουνάμι κατέκλυσε τους δρόμους της Λευκωσίας - Λεβέντες σας ευχαριστούμε»-ThemaSports
28/04 @ 15:14

ΘΥΡΑ 9: «Πράσινο τσουνάμι κατέκλυσε τους δρόμους της Λευκωσίας - Λεβέντες σας ευχαριστούμε»

Ανάρτηση από την Θύρα 9 για το πάρτι ανόδου της Ομόνοιας 29Μ.

ΘΥΡΑ 9: «Σε μια πορεία ιστορική που θα σημάνει την επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του ΛΑΟΥ εκεί που ανήκει»-ThemaSports
27/04 @ 12:10

ΘΥΡΑ 9: «Σε μια πορεία ιστορική που θα σημάνει την επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του ΛΑΟΥ εκεί που ανήκει»

Ανάρτηση από την Θύρα 9, για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Θύρα 9: «Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε το βίντεο από την ιστορική επιστροφή μας στο βόρειο πέταλο»-ThemaSports
25/04 @ 16:56

Θύρα 9: «Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε το βίντεο από την ιστορική επιστροφή μας στο βόρειο πέταλο»

Ανάρτηση από τη Θύρα 9 με βίντεο από το βόρειο πέταλο του ΓΣΠ, στο ματς της Ομόνοιας 29Μ με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου.

«Ευχή και κατάρα το να 'σαι μεγάλη ομάδα...»-ThemaSports
21/04 @ 13:46

«Ευχή και κατάρα το να 'σαι μεγάλη ομάδα...»

Μήνυμα από τον επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ