Ο Γενικός Διευθυντής της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε στον Super Sport FM για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί της Δόξας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από όλες τις απόψεις, γιατί με πιθανή νίκη της Δόξας θα έμπαινε ξανά στο κόλπο. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για να κερδίσουμε, είχαμε την πλήρη στήριξη του προέδρου, αλλά και οι παίκτες ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή. Συγχαίρουμε όλους όσοι ήταν στο παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο για τον πρόεδρο που ανέλαβε τον Γενάρη και άλλαξε κατά 2/3 την ομάδα με αποδεσμεύσεις με νόμιμο τρόπο. Άμα έχεις παντελονάτο πρόεδρο, έρχονται και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν ηγέτες προέδρους, πρόεδρο με όραμα. Εμείς αυτό το πετύχαμε, έχοντας τον κ. Δημοσθένους. Πήραμε μεγάλο ρίσκο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος όταν ήμασταν στην προτελευταία θέση. Δεν είναι εύκολος χαρακτήρας ο κ. Δημοσθένους, με στήριξε και στα καλά και στα κακά μου».

Για το κεφάλαιο επενδυτών και το Τσίρειο: «Αυτά θα σας τα πει ο πρόεδρος όταν εξασφαλίσουμε την παραμονή και μαθηματικά».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΖ: «Όταν με το καλό πάρουμε τους τρεις βαθμούς και παραμείνουμε στην κατηγορία, θα σας μιλήσει για όλα ο πρόεδρος. Ελπίζω να τον έχουμε μαζί μας, γιατί δέχεται πιέσεις από μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Αύριο οι παίκτες θα πάρουν τους μισθούς Μαρτίου, οπότε αντιλαμβάνεστε για τι προσφορά μιλάμε».

Για τα ball boys: «Αποβλήθηκε, αλλά υπάρχει κανένας κανονισμός που επιτρέπει στον διαιτητή να τον αποβάλει; Έχει γίνει κάποιο σεμινάριο για να επιμορφωθούν τα ball boys; Αν δεν επέμβαινε ο κ. Δημοσθένους να μην αποβληθεί ένα παιχνίδι της ακαδημίας μας που έριξε κατά λάθος την μπάλα... Κάποιοι επέμεναν να διακοπεί το παιχνίδι, αν γινόταν αυτό θα μας έβγαζαν τραγούδι».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιολάρης: «Πήρε μεγάλο προσωπικό ρίσκο ο κ. Δημοσθένους για να πετύχει τη σωτηρία της Καρμιώτισσας»-ThemaSports
30/04 @ 11:02

Βιολάρης: «Πήρε μεγάλο προσωπικό ρίσκο ο κ. Δημοσθένους για να πετύχει τη σωτηρία της Καρμιώτισσας»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, την επομένη του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα που σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία.

Χαραλάμπους: «Μεγάλη μέρα για την Καρμιώτισσα, δεν συζήτησα με τον πρόεδρο»-ThemaSports
29/04 @ 22:00

Χαραλάμπους: «Μεγάλη μέρα για την Καρμιώτισσα, δεν συζήτησα με τον πρόεδρο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους, μετά το ισίπαλο 0-0 με τον Απόλλωνα. Αυτό το αποτέλεσμα κρατά την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

«Εμείς χαιρόμαστε, κάποιοι λυπήθηκαν πολύ» - Τι είπε για επενδυτές...-ThemaSports
29/04 @ 21:46

«Εμείς χαιρόμαστε, κάποιοι λυπήθηκαν πολύ» - Τι είπε για επενδυτές...

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους, μετά την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής.

ΔΗΛΩΣΗ για το 6-6: «Έχουμε καθαρό μέτωπο και παντελονάτο πρόεδρο…»-ThemaSports
25/04 @ 14:14

ΔΗΛΩΣΗ για το 6-6: «Έχουμε καθαρό μέτωπο και παντελονάτο πρόεδρο…»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

H Καρμιώτισσα με τους "Μικρούς Ήρωες" -ThemaSports
25/04 @ 13:00

H Καρμιώτισσα με τους "Μικρούς Ήρωες"

Λίγες μέρες πριν το Άγιο Πάσχα αντιπροσωπεία του Οργανισμού Καρμιώτισσα υπο την καθοδήγηση του Προέδρου Σταύρου Δημοσθένους και του Χορηγού της ομάδας Ντίμα Πούνιν, επισκέφθηκε το Παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ