ΑΛΜΑ πέντε θέσεων για τον Τσιτσιπά, επέστρεψε στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης

ΑΛΜΑ πέντε θέσεων για τον Τσιτσιπά, επέστρεψε στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κατάκτηση του Monte Carlo Masters έκανε άλμα πέντε θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη, επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα και πλέον είναι στο Νο7 του κόσμου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον ενδέκατο τίτλο της καριέρας του μετά τη νίκη του επί του Κάσπερ Ρουντ και η κατάκτηση του Monte Carlo Masters τον έφερε ξανά στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ο Έλληνας τενίστας έκανε άλμα πέντε θέσεων και βρέθηκε στο Νο7 αυτή την εβδομάδα επιστρέφοντας στην πρώτη δεκάδα μετά από οκτώ εβδομάδες.

Στην κορυφή παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Σίνερ να είναι στο Νο2 και στην τρίτη θέση παραμένει ο Κάρλος Αλκαράθ.

Όσο για τις γυναίκες και τη Μαρία Σάκκαρη, η ελληνίδα τενίστρια παρέμεινε στο Νο6 του κόσμου με την Σβιόντεκ να εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση, τη Σαμπαλένκα να ακολουθεί στο Νο2 και την Κόκο Γκοφ στο Νο3.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέβη κι αυτό σε Εθνική ομάδα που έπαιξε στο Μουντιάλ - Ο επί 10 χρόνια επικεφαλής του ιατρικού τιμ ήταν... γυναικολόγος!

Συνέβη κι αυτό σε Εθνική ομάδα που έπαιξε στο Μουντιάλ - Ο επί 10 χρόνια επικεφαλής του ιατρικού τιμ ήταν... γυναικολόγος!

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Σενεγάλης αποκάλυψε ότι… ανακάλυψε αργά πως ο γιατρός της εθνικής ομάδας είναι γυναικολόγος.

BEST OF THEMASPORTS