Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κατάκτηση του Monte Carlo Masters έκανε άλμα πέντε θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη, επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα και πλέον είναι στο Νο7 του κόσμου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον ενδέκατο τίτλο της καριέρας του μετά τη νίκη του επί του Κάσπερ Ρουντ και η κατάκτηση του Monte Carlo Masters τον έφερε ξανά στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ο Έλληνας τενίστας έκανε άλμα πέντε θέσεων και βρέθηκε στο Νο7 αυτή την εβδομάδα επιστρέφοντας στην πρώτη δεκάδα μετά από οκτώ εβδομάδες.

Στην κορυφή παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Σίνερ να είναι στο Νο2 και στην τρίτη θέση παραμένει ο Κάρλος Αλκαράθ.

Όσο για τις γυναίκες και τη Μαρία Σάκκαρη, η ελληνίδα τενίστρια παρέμεινε στο Νο6 του κόσμου με την Σβιόντεκ να εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση, τη Σαμπαλένκα να ακολουθεί στο Νο2 και την Κόκο Γκοφ στο Νο3.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «θρίλερ» της Μόνικα Σέλες και μία μαχαιριά, που... άλλαξε το τένις!  -ThemaSports
30/04 @ 21:47

Το «θρίλερ» της Μόνικα Σέλες και μία μαχαιριά, που... άλλαξε το τένις!

30/04/1993: Η Μόνικα Σέλες, το Νο.1 παγκοσμίως στο τένις, αντιμετώπιζε την Μαγκνταλένα Μαλέεβα στο πλαίσιο του Citizen Cup στο Αμβούργο. Η γενημμένη στην Γιουγκοσλαβία τενίστρια ήταν το απόλυτο φαβορί, όμως μια... μαχαιριά από τον Γκούντερ Πάρχε έμελλε να αλλάξει τόσο την πορεία του αγώνα, όσο και ολόκληρης της ζωής και μετέπειτα καριέρας της, συγκλονίζοντας τον κόσμο του τένις.

Αντρέ Αγκάσι: Γνώρισε τη Χιονάτη κι ερωτεύτηκε τη Μάγισσα-ThemaSports
29/04 @ 19:29

Αντρέ Αγκάσι: Γνώρισε τη Χιονάτη κι ερωτεύτηκε τη Μάγισσα

Λευκός, όσο λευκότερος γίνεται, εμφανίστηκε για την αναγνωριστική βόλτα στο χορτάρι του Wimbledon.

Προελαύνει και στη Μαδρίτη η Σάκκαρη-ThemaSports
27/04 @ 15:34

Προελαύνει και στη Μαδρίτη η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Σλόαν Στέφενς, κέρδισε την Αμερικανίδα με 2-0 σετ (1-6, 3-6) σε κάτι περισσότερο από μία και προκρίθηκε στους 16 του Madrid Open.

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς-ThemaSports
27/04 @ 14:20

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Μόντε Κάρλο και τον τελικό στη Βαρκελώνη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη.

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open-ThemaSports
25/04 @ 17:07

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) δεν άφησε περιθώρια στην Ντόνα Βέκιτς (Νο38) και με 2-0 σετ (3-6, 2-6) στην πρεμιέρα της στο Madrid Open προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open! -ThemaSports
21/04 @ 19:25

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κάνει deja vu, με τον Κάσπερ Ρουντ να παίρνει τη ρεβάνς και να κατακτά με 2-0 σετ τον τίτλο του Barcelona Open.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ